Umirovljenik vozio pijan i zabio se u dva vozila, sada mora platiti oko 2.000 eura kazne

Ana Kanazir
6. listopada 2023.
Crna kronika
A- A+

Umirovljenik je još u ožujku u večernjim satima skrivio prometnu nesreću kod Samobora. U krvi je imao 1,70 promila alkohola, a sada je donesena presuda prema kojoj mora platiti kaznu od 1.950 eura, a dobio je i zabranu upravljanja vozilom.

udareni crveni automobil nastradao u prometnoj nesreći

Prometna nesreća, ilustracija Foto: Pixabay

Umirovljenici su često sudionici prometnih nesreća, pri čemu su nekada uzročnici, a nekada žrtve. Tako je jedan 60-godišnji umirovljenik skrivio prometnu nesreću u Samoboru pod utjecajem alkohola, a sada je sve priznao i protiv njega je donesena presuda.

Starija muška osoba je u ožujku skrivila prometnu nesreću pod utjecajem alkohola. U krvi je imao 1,70 promila i počeo je pretjecati na punoj crti pa je prednjim dijelom lijeve bočne strane vozila udario u središnji dio lijeve bočne strane drugog automobila koji je došao iz suprotnog smjera. Kako navodi portal Danica.hr, umirovljenik se nakon toga vratio u svoju desnu traku i u tom trenutku je prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio drugog osobnog vozila. U ovim nesrećama nitko nije ozlijeđen, ali umirovljenik će odgovarati za svoja nedjela.

Pred prekršajnom sutkinjom je priznao krivicu i rekao je kako je bio pijan i sjeo za volan, iako je znao da nije to trebao napraviti. Dobio je kaznu od dva dana zatvora, mora platiti 1.950 eura, a dobio je i dvomjesečnu zabranu upravljanja vozilom.

Copy link
Powered by Social Snap