Umirovljenicu (77) pregazio bik na sjeveru Hrvatske: Preminula je u bolnici od zadobivenih ozljeda

Luka Kalac
20. lipnja 2024.
Crna kronika
A- A+

Velika tragedija dogodila se u malom naselju Kamešnica u Koprivničko-križevačkoj županiji. Ondje je, u utorak 18. lipnja u poslijepodnevnim satima, bik pregazio 77-godišnju umirovljenicu u gospodarskom objektu. Unatoč tome što je u vrlo kratkom periodu prevezena u koprivničku Opću bolnicu, umirovljenica je, nažalost, preminula od posljedica zadobivenih ozljeda.

traka policja

Foto: PU istarska

Naselje Kamešnica u sastavu Općine Kalnik je zavijeno u crno zbog velike tragedije sa smrtnim ishodom. U utorak, 18. lipnja, bik je naletio na 77-godišnju umirovljenicu koju je i pregazio u poslijepodnevnim satima.

Ubrzo nakon ove nesreće u gospodarskom objektu, 77-godišnja umirovljenica je hitno prevezena u koprivničku Opću bolnicu, potvrdili su iz Policijske uprave koprivničko-križevačke za prigorski.hr. Nažalost, umirovljenica je preminula u bolnici od posljedica zadobivenih ozljeda.

Nedavno je bik izazvao još jedan nesretan slučaj. Naime, na bikijadi u Radošiću u općini Lećevica bik se u jednom trenutku otrgnuo nadzoru i ozlijedio 68-godišnjaka koji je onda odveden na hitnu operaciju. Više o cijelom slučaju smo pisali u ovom tekstu.

Copy link
Powered by Social Snap