Neviđena tragedija u privatnom domu za starije u Osijeku: Lift usmrtio korisnicu, čeka se istraga

Ana Kanazir
19. prosinca 2023.
Crna kronika
A- A+

U Osijeku se u jednom privatnom domu za starije osobe dogodila velika tragedija. U ponedjeljak popodne je teretni lift usmrtio korisnicu doma, a trenutno nije poznato kako se ovo dogodilo. Tek se treba utvrditi je li lift bio ispravan, a prvi detalji izvida i obdukcije bi se mogli saznati iza blagdana, rekli su nam iz Općinskog državnog odvjetništva u Osijeku.

Dva dizala u zgradi

Lift | Foto: Pixabay/nakataza02

Tragičan slučaj se dogodio u ponedjeljak u jednom privatnom domu za starije osobe u Osijeku. Lift je usmrtio korisnicu doma, a tek će istraga pokazati kako je do ovog groznog slučaja došlo.

Stravična tragedija se dogodila u privatnom domu za starije osobe u Osijeku, gdje je stariju korisnicu doma usmrtio lift. Radi se o starijoj ženskoj osobi od 75 godina, a kako bi izvukli tijelo, vatrogasci su morali rezati pod, saznaje vecernji.hr.

Pokušali smo otkriti detalje ovog slučaja od Općinskog državnog odvjetništva u Osijeku, ali trenutno se utvrđuju činjenice pa nema nikakvih saznanja.

– U tijeku je provođenje izvida radi utvrđivanja svih činjenica. Jako je rano za govorenje o sumnji na počinjenje kaznenog djela jer se događaj dogodio u liftu i vezan je uz lift. Tek će se utvrditi postoje li sve potrebne dokumentacije koje se odnose na ispravnost i funkcioniranje lifta, a vjerojatno će se morati provesti i vještačenje, rekli su nam iz Kaznenog odjela Općinskog državnog odvjetništva u Osijeku.

Dodali su i kako je obdukcija također u tijeku, ali i kako bi se prvi detalji mogli saznati otprilike iza blagdana.

– Bilo što reći je stvarno preuranjeno. Situacija je jako specifična i ne možemo dati nikakve konkretne informacije, rekli su nam u telefonskom razgovoru.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap