Konačno uhvaćena: Policija uhitila 64-godišnjakinju koja je krala cvijeće s grobova

Milan Dalmacija
27. rujna 2023.
Crna kronika
A- A+

Međimurska policija je nakon napisa o krađi cvijeća s dječjeg groba uhitila 64-godišnju ženu. Terete ju da je krala cvijeće i ukrasne boriće s groba od kraja srpnja do početka rujna.

Videonadzor je snimio nepoznatu ženu kako krade cvijeće s groba djeteta. | Foto: Screenshot: HRT

Nakon što smo pisali o bizarnom slučaju krađe cvijeća s dječjeg groba na groblju u Domašincu, u potragu za počiniteljicom su se uključili brojni građani. To je rezultiralo privođenjem 64-godišnjakinje, izvijestila je međimurska policija.

Za svaku osudu: Nepoznata starija žena redovito krade cvijeće s dječjeg groba

Već je provedeno i kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je žena s područja Donjeg Kraljevca počinila ‘produljeno kazneno djelo krađe’. Sumnja se da je od kraja srpnja do početka rujna s groba na groblju u Domašincu ukrala nekoliko tegli s cvijećem i ukrasnim borićima.

Kako smo već pisali, u grob je pokopano 12-godišnje dijete. Vlasnica groba, 37-godišnjakinja procijenila je materijalnu štetu na 220 eura. Ukradene predmete policija je pronašla i oduzela osumnjičenoj starijoj ženi.

Protiv nje će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Policija se zahvaljuje građanima na informacijama koje su dovele do uhićenja sumnjivice.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap