Djevojka ismijala bakin prsten s kojim ju je zaručnik zaprosio

Jasmina Grgurić
14. veljače 2019.
Baka servis
A- A+

“Moj me dečko konačno zaprosio i zaista mi je dao ovo… Izvukao je ovo iz svoga džepa i jedva sam se suzdržala da ne prasnem u smijeh i upitam ga je li ovo za ozbiljno. Sada ga već nosim nekoliko dana, pomalo sam se navikla…”

Making fun of your engagement ring on social media from r/trashy

Nakit naših baka koji se prenosi s generacije na generaciju uistinu je nešto što nema cijenu. Takve stvari posebno čuvamo kao sentimentalnu uspomenu. No, što kada se ova lijepa tradicija nađe u sukobu s estetskim mjerilima modernog vremena?

Upravo to dogodilo se jednoj djevojci koja je na društvenim mrežama ismijala bakin prsten s kojim ju je zaprosio njezin momak. Umjesto modernog nakita kakvom se očito nadala, dobila je prsten od žutog zlata s biserom, nekad vlasništvo zaručnikove bake. Obavijest o zarukama često je nešto s čime se rado hvalimo na Facebooku, što je učinila i zaručnica, ali uz veliku dozu podsmijeha.

“Moj me dečko konačno zaprosio i zaista mi je dao ovo… Izvukao je ovo iz svoga džepa i jedva sam se suzdržala da ne prasnem u smijeh i upitam ga je li ovo za ozbiljno. Sada ga već nosim nekoliko dana, pomalo sam se navikla i ne mislim da je baš toliko loš. Ipak bi voljela da je drugačiji, ali što sada… Pripadao je njegovoj baki, a biser je moj nadraži kamen pa mislim da je to jedini razlog zbog kojeg ga uspijevam tolerirati” – iskrena je bila djevojka o svom zaručničkom prstenu.

No, njezina objava nije se svidjela mnogima, a toliko je postala popularna da je “preseljena” i na društveni forum Reddit.

Nezahvalna si i nadam se da će zaručnik uzeti taj prsten i pobjeći od tebe” – tek je jedan od komentara neodobravanja njezine reakcije.