Video: Najveća obožavateljica benda LET3 u mirovini otvara muzej Mama Šč na Viru

Ana Kanazir
19. studenoga 2023.
Priče
A- A+

Na popularnom sajmu knjiga, Interliber uočili smo vrlo zanimljivu umirovljenicu o kojoj smo već ranije pisali. Naime, privukao nas je njezin vedri duh, ali i kapa na kojoj je bilo napisano Mama ŠČ. Ispričala nam je kako živi u mirovini, zašto puno putuje, a uz to nam je i približila svoju veliku ljubav prema bendu LET3.

Umirovljenica Marica s natpisom Mama ŠČ

Umirovljenica Marica | Foto: Mirovina.hr/Ramona Ščuric

Dok neki umirovljenici vode miran život, drugi ne troše vrijeme već umjesto toga putuju. Marica (74) i njezin suprug Mijat (77) su tako putovali cijeloga života, a slijedili su i svoj omiljeni bend LET3 u Liverpool na Eurosong, o čemu smo pisali ovdje. Sada nam je ova umirovljenica ispričala puno novosti, ali i detalja iz svojeg života.

Marica i Mijat na ulici podižu palac u znak autostopa
Marica i Mijat napisali pjesmu za Let 3, a Mrle iz benda je oduševljeno pročitao: 'Za nas je ona pobjednica,…'

Marica je u mirovini, ali ne miruje. Naime, ona i njezin suprug stalno putuju i kako nam je rekla, nemaju vremena biti bolesni. Uz to, veliki su obožavatelji benda LET3 pa ih prate diljem zemlje, a gledali su i njihov nastup u Liverpoolu, na Eurosongu.

Drago nam je da smo upravo Maricu sreli na sajmu knjiga, a pokazala nam je što je sve kupila, a rekla nam je i jednu ekskluzivu. Naime, otkrila nam je da će otvoriti muzej Mama ŠČ na Viru, a na otvorenju će naravno biti i Mrle, iz benda LET3.

Osim toga, dala nam je i poruku za umirovljenike:

– Nikad se ne predati. Ne leći i samo čekati kada ćeš umrijeti. Ne želimo, rekla nam je Marica i rekla da je još puno putovanja pred njima.

Cijeli video o Marici i njezinoj ljubavi prema popularnom bendu možete vidjeti ispod:

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap