Kakva lijepa priča: Šaban (85) se nedavno oženio za Asmiru (47), a zajedno čekaju bebu

Milan Dalmacija
9. studenoga 2022.
Priče
A- A+

Šaban Mujić (85) prije četiri dana oženio se za 47-godišnju Asmiru. Lijepa životna priča upotpunjena je još jednim, pomalo neobičnim detaljem. Naime, Asmira je trudna, a par bebu očekuje u travnju ili svibnju.

Šaban Mujić (85) se oženio s Asmirom (47) s kojom čeka bebu. | Foto: Screenshot: YouTube/TV Živa istina

Šaban i Asmira Mujić iz Cazina prije četiri dana uplovili su u bračnu luku. Ništa to ne bi bilo čudno da mladoženja nema 85, a mladenka 47 godina.

Tečaj €/kn: 7,53450

Ona je za YouTube kanal TV Živa istina rekla da se već privikla na život sa Šabanom i da ju on sluša. Oboje iza sebe imaju propale brakove. Prva Šabanova supruga preminula je 2014., a s njom ima tri sina i kćer. Asmira, pak, ima dvije kćeri i sina. Zajedno su već više od godinu dana.

– Ona je radila kod mene, kada sam ja otišao u penziju. Ona je u vrlo teškom stanju bila, sa troje djece i njen muž se nije brinuo o njima. Ona ih je sama podigla. Ja sam uvijek nju plaćao pošteno, davao pomoć kad sam mogao. Halal bilo na oba svijeta. Jednog lijepog dana, ona je zaplakala i došla kod mene i rekla: “Šabane, ja ne mogu više sa ovim čovjekom. Ja bih se udala za tebe”. Rekoh – hoću. I tako je bilo. Ja sam njoj rekao da mora malo počekati sa vjenčanjem, da vidimo kako će sve lijepo teći i došli smo do vremena, 5.11.2022. godine smo se vjenčali u Cazinu u Općini i sada smo zajedno do smrti, rekao je 85-godišnjak.

Asmira je trudna tri mjeseca

A, onda je uslijedilo iznenađenje. Šaban je potvrdio da je Asmira trudna. Ona kaže da je u trećem mjesecu trudnoće, a porod očekuju u travnju ili svibnju. Spol bebe im nije bitan, samo da je dijete zdravo i dobro.

Šaban je zatim otkrio tajnu svog mladolikog izgleda. Novinar koji ih je posjetio ne bi mu, po vlastitom priznanju, dao više od 60 godina. Mladoženja i uskoro otac po peti put rekao je da ne štedi na sebi i da voli dobro pojesti, naročito teletinu. I dalje je vitalan te se brine o ovcama.

Djeca im zamjeraju brak

Ipak, nije sve tako savršeno. Šabanova djeca zamjeraju mu brak, jer smatraju da je Asmira premlada, a i već je živjela u selu. Asmirina starija kćer im se doselila nakon rastave. No, Šabana kritike i problemi u životu ne zanimaju.

– Dok bih dočekao da me oni spase, ucrvao bih se. Našao sam ženu koja će me spasiti kad padnem. Godine nose svoje, danas jesi, sutra te nema, zaključio je 85-godišnji Šaban.

Kakva lijepa priča: Šaban (85) se nedavno oženio za Asmiru (47), a zajedno čekaju bebu
Popularno
Tečaj €/kn: 7,53450
Share via
Copy link
Powered by Social Snap