Žalosno: Umirovljenica u zagrebačkom stanu pronađena 15 mjeseci nakon smrti!

Jasmina Grgurić
27. veljače 2020.
Novosti
A- A+

Da je otuđenost u kakvoj živimo poprimila neslućene razmjere, svjedoči stravični slučaj preminule 83-godišnjakinje iz Novog Zagreba. U svom stanu ležala je mrtva čak 15 mjeseci, a da nitko od susjeda to nije znao. Policiju su alarmirali jer su im smetali golubovi koji su se skupljali na njezinom balkonu.

Susjede su smetali golubovi na njezinu balkonu Ilustracija: Unsplash

Policija je u ponedjeljak poslijepodne u Novom Zagrebu, u stanu zgrade na Nehruovom trgu, pronašla mrtvo tijelo tada još nepoznate ženske osobe. Nakon očevida tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Policiju su alarmirali susjedi koji 83-godišnju susjedu nisu vidjeli više od godinu dana. No, neki pritom nisu bili zabrinuti zbog te činjenice, nego zbog golubova koji su se skupljali na njezinom balkonu i pravili nered.

Umirovljenica je umrla uz prozor na koji je najvjerojatnije pokušala postaviti zavjesu pri čemu je, pretpostavlja se, izgubila ravnotežu, pala i umrla. Ova rodom Zagorka umrla je u kasnu jesen 2018. godine kada su je susjedi zadnji put vidjeli.

Susjedi u zgradi su ostali zaprepašteni smrću svoje susjede jer su mislili da ju je zet zbrinuo u nekom od domova, piše Jutarnji list. Živjela je sama nakon smrti supruga, a u proljeće iste godine umrla joj je kćer. Susjeda kaže da ju je kćerina smrt dotukla pa je počela venuti. Inače je bila vitalna, ali je imala problema sa dijabetesom.

Umirovljenik bio mrtav osam godina u stanu, pronađen tek kada je izbio požar u zgradi

“Zadnji put sam je vidjela u jesen 2018. kad je završila u bolnici i o tome smo obavijestili joj zeta… Međutim, nakon dva dana otpuštena je na kućnu njegu pa mi se došla javiti. I to je bio zadnji naš susret. Zvonila sam joj iz tjedna u tjedan. Zvala ju na telefon. Uzalud. Mislila sam stoga da ju je zet smjestio u nekom domu. Naježila sam se kad smo otkrili u zgradi da je godinu i pol ležala mrtva s druge strane zida. Nije se osjećao nikakav smrad” – rekla je za Jutarnji susjeda pokojnice.

Policiju zajedno s predstavnikom zgrade alarmirao je susjed koji živi u stanu ispod, jer mu je smetao nered od golubova koji su se okupljali na njezinu balkonu.

 

Žalosno: Umirovljenica u zagrebačkom stanu pronađena 15 mjeseci nakon smrti!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap