Zagrebački orkestar ZET-a građanima ovog vikenda sprema posebnu poslasticu: Čeka vas čak deset koncerata

Ana Kanazir
14. lipnja 2024.
Novosti
A- A+

ZET ima svoj orkestar koji aktivno djeluje već dulji niz godina, a već sedmu godinu organizira međunarodni festival puhačkih orkestara – Zagreb Wind and Brass Festival. Ovaj festival će se održati 15. i 16. lipnja u Glazbenom paviljonu Zrinjevac, a održat će se čak deset koncertnih nastupa orkestara iz Hrvatske i inozemstva.

Žena svira puhački instrument

Puhački orkestar | Foto: Ilustracija, pixabay, congerdesign

Poseban festival puhačkih orkestara okupit će više od 300 sudionika i razveseliti građane na Zrinjevcu u Zagrebu. Sve organizira Zagrebački orkestar ZET-a.

Ovog vikenda Zagrebački orkestar ZET-a organizira međunarodni festival puhačkih orkestara, a program kreće u subotu ujutro koncertom Zagrebačkog orkestra ZET-a u paviljonu na Zrinjevcu. Glavnom koncertnom programu prethodit će mimohod svih sudionika na Trgu bana J. Jelačića s početkom u 16 sati. Svečano otvorenje i koncertni program planirani su u subotu 15. lipnja u 17.30 sati u Glazbenom paviljonu Zrinjevac. U nedjelju su planirani koncerti gostujućih orkestara kroz cijeli dan na istoj lokaciji, a program će zatvoriti Zagrebački orkestar ZET-a.

– Želja je organizatora ovom manifestacijom dodatno pridonijeti raznolikosti događanja i sve boljoj turističkoj ponudi u gradu Zagrebu unoseći nove sadržaje koji su atrakcija našim sugrađanima, stranim turistima i medijima, poručuju iz ZET-a.

Cijeli program možete vidjeti ispod:

program festivala puhačkih orkestara

Program festivala puhačkih orkestara | Foto: ZET

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap