Zagrebački dom Sveti Josip traži novog ravnatelja: Objavili su natječaj, ovo su uvjeti za kandidate

Milan Dalmacija
12. studenoga 2022.
Novosti
A- A+

Zagrebački Dom za starije osobe Sveti Josip traži novog ravnatelja, odnosno ravnateljicu, koji će zamijeniti Lidiju Vrbić. Prijave se zaprimaju do 21. studenog, a rezultati će biti poznati 45 dana kasnije.

Dom za starije osobe sv. Josip u Zagrebu | Foto: Facebook/Dom za starije osobe Sveti Josip Zagreb

Zagrebački Dom za starije osobe Sveti Josip raspisao je u ponedjeljak natječaj za izbor novog ravnatelja ili ravnateljice, koji će na toj poziciji zamijeniti dosadašnju ravnateljicu Lidiju Vrbić. U tekstu javnog natječaja objavljeni su i uvjeti koje bi svaki kandidat trebao ispuniti.

Tečaj €/kn: 7,53450

Tako kandidati moraju biti hrvatski državljani s najmanje pet godina radnog iskustva s propisanom kvalifikacijom. Uz to, trebaju imati završen diplomski stručni ili diplomski sveučilišni studij, odnosno integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij socijalnog rada, socijalne politike, prava, psihologije, socijalne pedagogije, edukacijske rehabilitacije, logopedije, medicine, sociologije, filozofije, kineziologije, pedagogije, ekonomije, javne uprave, informatike ili studij za rad na radnom mjestu učitelja ili nastavnika te studij iz polja likovne ili glazbene umjetnosti. Ne bi smjeli biti niti zatvorski kažnjeni, niti bi se protiv njih trebao voditi kazneni postupak.

Ravnatelj ili ravnateljica se biraju na četiri godine, a kandidati uz prijavu trebaju priložiti životopis i dokaze o ispunjavanju svih uvjeta. Rok za prijavu je 15 dana od dana objave natječaja, odnosno do 21. studenog. Nepotpune prijave se neće razmatrati.

Ako nijedan kandidat ne bude izabran ili ako se nitko ne javi na natječaj, on će biti ponovljen. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u roku od 45 dana nakon zaključenja zaprimanja prijava. Više informacija moguće je doznati na poveznici.

Zagrebački dom Sveti Josip traži novog ravnatelja: Objavili su natječaj, ovo su uvjeti za kandidate
Popularno
Tečaj €/kn: 7,53450
Share via
Copy link
Powered by Social Snap