Vrsaljko moli novinare: “Nemojte mi zvati baku, Anđa će vas motikom ispeglati”

Josip Mihaljević
3. ožujka 2022.
Novosti
A- A+

Ljubavni život hrvatskog reprezentativca Šime Vrsaljka već danima okupira dio medija koji prate showbusiness, a nogometaš je otkrio da informacije o njegovom privatnom životu novinari pokušavaju saznati od njegove bake i djeda. Zamolio ih je da to ne čine jer bi moglo biti posljedica…

vrsaljko

Foto: Šime Vrsaljko | Youtube screenshot

Šime Vrsaljko uputio je molbu novinarima da informacije o njegovom privatnom životu ne pokušavaju saznati od njegove bake Anđe i djeda Jose. Vrsaljko posljednjih dana puni žute rubrike jer bi, pišu mediji, po drugi puta u životu trebao postati otac. Nagađa se da bi majka mogla biti slovenska manekenka Kaja Vidmar i da se zbog toga razvodi od supruge.

U svakom slučaju, Vrsaljko je poručio kako razumije interes medija za njegovi privatnim životom, ali ih je zamolio da detalje ne pokušavaju saznati od njegove bake i djeda.

“Mogu razumjet interes medija za moj privatni život. Ne mogu shvatiti da skačete po vrtu babe Anđe i dida Jose… Zovete njih na telefon kako bi došli do odgovora na sve što vas zanima, a ne shvaćate da će vas Anađa motikom ispeglati ako joj budete skakali po vrtu! Baba ne daj vrta volim te”, napisao je nogometaš u objavi na Instagramu.

Vrsaljko moli novinare: “Nemojte mi zvati baku, Anđa će vas motikom ispeglati”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap