Vraća se popularna ‘Večernja škola’: Kreće turneja po Hrvatskoj, a poznati su još neki detalji

Ana Kanazir
10. siječnja 2023.
Novosti
A- A+

Nakon 15 godina izbivanja vraćaju se poznata televizijska lica emisije ‘Večernja škola’. Ova emisija, odnosno show se prvo emitirao na Otvorenoj televiziji, a onda je prešao na HRT. Kasnije se, u nešto drugačijem obliku ‘Večernja škola’ prikaziva i na Novoj TV, a sada se dio ekipe sprema na turneju po Hrvatskoj pod nazivom ‘Posljednja Večernja tour’.

večernja škola

Večernja škola najava turneje | foto: Facebook Pervanov Dnevnik

U prvoj postavi Večernje škole, iz 1995. godine, bili su Željko Pervan kao učitelj Maksimilijan, Zlatan Zuhrić kao Aljoša, Mladen Horvat kao Denis, Đuro Utješanović kao Tetak i Ahmed El Rahim kao Antimon. Emisija se prikazivala jednom tjedno, a sada su se dio ponovno okupio i uskoro kreću na turneju.

Sam show je bio improvizacijski, snimao se s publikom i voljeli su ga gledati gotovo svi, a za one nostalgične se i dalje na YouTubeu mogu pronaći stari videi. S druge strane, ne zna se hoće li najavljena turneja biti prikazana i na YouTube kanalu ili će samo biti prikazano uživo. Ono što se zna, po najavama na Facebook profilu ‘Pervanov Dnevnik’, kojeg vodi Željko Pervan, je da će na turneji biti Željko Pervan, Zlatan Zuhrić, Mladen Horvat, Ahmed El Rahim i Damir Folnegović.

Jednako tako, poznata su i tri prva datuma turneje. Objavili su tako da turneja kreće 11. veljače iz Slavonskog Broda, 18. veljače su u Čakovcu, a 25. veljače u Vukovaru, a ljudi na Facebooku su oduševljeni.

Kako bi se malo nasmijali na današnji Svjetski dan smijeha, možete pogledati samo jedan u nizu od njihovih videa na YouTubeu:

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap