Vozačica u Novom Zagrebu istukla 79-godišnju pješakinju

Jasmina Grgurić Zanze
3. prosinca 2019.
Novosti
A- A+

Stariji ljudi cestu ponekad prelaze nesmotreno ili sporo. Baka koja se vuče preko zebre često zna nervirati mlade i nestrpljive vozače dok čekaju da prođe. U drugoj pak situaciji cestu znaju prelaziti na neoznačenim mjestima, jer im je često zebra daleko i do nje im nije uvijek najlakše doći. Opasna je to situacija i za pješake i za vozače. Ali, koliko stvar može otići daleko svjedoči slučaj iz Novog Zagreba. Slika je to ujedno i našeg odnosa prema starijim osobama.

Ilustracija: Pixabay

Zagrebačka policija istražuje napad na stariju žensku osobu, a koji se zbog jedne prometne situacije dogodio u Novom Zagrebu.

[VIDEO] Umirovljenik u Splitu petrčavao cestu, skoro završio pod automobilom

Teško pokretna 79-godišnja žena prelazila je u nedjelju ujutro ulicu mimo pješačkog prijelaza. To je očito jako naljutilo vozačicu koja je između 8.30 i 8.50 sati u Novom Zagrebu na raskrižju Ulice Savezne Republike Njemačke i Avenije Dubrovnik izašla iz vozila.

Možda je umalo zgazila ženu, pri čemu su obje mogle nastradati. Ljutnja ili verbalna opomena bile bi u tom slučaju sasvim dovoljna reakcija, no bijesna vozačica otišla je doista predaleko.

Kako je izvijestila Policijska uprava Zagrebačka, prišla je baki i fizički ju napala, uslijed čega je pala na tlo, a vozačica pobjegla. Pješakinji je pomoć pružena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

O ovom slučaju policija provodi kriminalističko istraživanje.

 

Copy link
Powered by Social Snap