Vidjeli ste nešto na Facebooku što želite podijeliti s nekim? Evo kako to možete učiniti u samo dva koraka

Matej Markovinović
11. veljače 2023.
Novosti
A- A+

Na Facebooku se može vidjeti i pročitati štošta toga zanimljivo, a neke stvari vrijedne su i da ih vide vaši prijatelji. Umjesto da im šaljete poveznicu, snimate zaslon ili dijelite cjelokupnu objavu na vaš profil, u samo dva koraka možete označiti vašeg prijatelja u komentaru. Označavanje na Facebooku je jednostavno, a otkrivamo vam kako to možete napraviti.

Foto: Unsplash

Sigurno vam se barem jednom dogodilo da “listate” Facebookom i naiđete na neku fotografiju ili članak koji bi se svidio nekom od vaših prijatelja na ovoj društvenoj mreži. Iako postoji opcija da toj osobi pošaljete snimku zaslona ili pak poveznicu, najlakše je, ipak, označiti ju u komentarima. Označavanje na Facebooku vam neće oduzeti previše vremena, a pruža vam mogućnost za novu komunikaciju.

Ako vidite ovaj komentar na Facebooku, prijavite ga: Riječ je o prevari koja će vam isprazniti račun

Riječ je, naime, o vrlo jednostavnom postupku, koji se lako može učiniti na mobitelu i računalu, a mi ćemo vam pokazati i kako u svega dva koraka.

Prvi korak

Za označivanje osobe, prvo je potrebno u komentarima upisati njeno ime s prvim velikim početnim slovom.

Foto: mirovina.hr

Drugi korak

Nakon toga, iznad mjesta gdje pišete komentar pojavit će se prozor u kojem će, među ostalim s jednakim imenom, biti prikazana osoba koju želite označiti. Kliknite na nju i postupak je gotov. Možete objaviti komentar.

Foto: mirovina.hr

Napominjemo kako označavanje osobe neće raditi ako ta osoba nema svoj profil na Facebooku ili je niste dodali kao prijatelja.

Također, podsjećamo vas kako Facebook može biti i opasno mjesto pa se treba paziti i prevara. O jednoj takvoj smo pisali u ovome tekstu.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap