[VIDEO] Zvijezda Real Madrida nakon velike pobjede pohrlila u bakin zagrljaj

Josip Mihaljević
19. veljače 2019.
Novosti
A- A+

Real Madrid je prošloga tjedna uspio dobiti Ajax (1:2) u gostima u osmini finala Lige prvaka. Pobjednički gol zabio je 23-godišnji Marco Asensio, a nakon utakmice je pohrlio u bakin zagrljaj po toplu riječ i pokoji savjet!

marco asensio

Foto: Marco Asensio i baka | Youtube screenshot

Talentiranog Marca Asensia ne treba posebno predstavljati, posebice u Hrvatskoj. Krajem prošle godine, bio je glavna zvijezda Španjolske koja je u utakmici Lige nacija Hrvatsku ‘napucala’ s rezultatom od 6:0. Asensio je zabio jednom i asistirao još tri puta.

Real Madrid muku muči s rezultatima otkako ih je napustio Cristiano Ronaldo, tako da ovih dana svaka pobjeda ispada kao veliki uspjeh. Prošlog tjedna su u najvažnijem klubskom natjecanju, Ligi prvaka, uspjeli dobiti agresivni Ajax rezultatom 1:2. Pobjednički gol zabio je upravo Marco Asensio, kojeg je obitelj bodrila s tribina.

Asensiova majka, nizozemskog porijekla, preminula je od raka kada je imao samo 15 godina, tako da je uvijek bio vezan za baku s majčine strane obitelji. Ona ga je u slavlju nakon utakmice pozvala kod sebe i odmah mu dala par iskusnih savjeta.

“Marko! Gledam te na TV-u i uskoro ću te nazvati. Pogledaj što su mi dali iz Madrida! Stvarno sam sretna.

Dušo, želim ti sve najbolje, ali nemoj toliko dugo čekati da se vratiš kući! Samo naprijed da mogu i dalje uživati u tvojim prekrasnim golovima, sve ih gledam! Moraš i puno asistirati također. I dobro se naspavaj!”, mudra je bila baka.

Od uprave Real Madrida dobila je službeni broš kraljevskog kluba, a kamere su uhvatile i trenutak kada se našalila govoreći unuku da se mora češće vraćati kući jer neće baka još dugo biti živa.

marco asensio
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap