[VIDEO] Unijeli malo vedrine: Umirovljenički par spontano zaplesao na splitskoj rivi

Jasmina Grgurić Zanze
24. studenoga 2020.
Novosti
A- A+

Sumorno je svakodnevno slušati o broju zaraženih, mjerama, preporukama, ali i umrlima kojih je sve više, pogotovo kada je riječ o našim generacijama. S dolaskom hladnijeg vremena i sve crnjih rekorda pandemija je uzela danak te se odrazila na psihičko stanje građana. Ne čudi stoga da je ovom umirovljeničkom paru malo sunca i glazbe bilo i više nego dovoljno da spontano zaplešu uz klupu na splitskoj rivi te nas sve podsjete da nam za sreću doista malo treba.

Crnim mislima lako se prepustiti, iako je jako malo potrebno da bismo im se othrvali, okolnostima i godinama unatoč. Kako se to radi pokazao nam je ovaj umirovljenički par koji je spontano zaplesao na splitskoj rivi.

Sve što im je bilo potrebno da se ustanu s klupe i zaplešu bio je sunčani dan upotpunjen glazbom za koju su se pobrinuli ulični svirači. Koliko su ovom gestom i jednostavnim činom ljubavi razveselili prolaznike, najbolje govori činjenica da je taj kratki, ali dragocjeni trenutak netko imao potrebu zabilježiti. Snimka je izazvala pregršt pozitivnih reakcija i mnogima uljepšala dan.

“Lijepo je i vidjeti i to da u ovom starijem paru još tinja iskra spontanosti, ljubavi i životne radosti, te su brojnim mladima na Rivi pokazali da i nije tako “cool” biti zadubljen u mobitel i ne primjećivati svijet oko sebe” – piše Dalmacija danas koja je objavila video snimku.

 

 

Copy link
Powered by Social Snap