[VIDEO] Umirovljeniku (81) nisu dali da posjeti suprugu u bolnici pa joj je zasvirao pod prozorom

Josip Mihaljević
11. studenoga 2020.
Novosti
A- A+

Iako se većina starijih pacijenata oporavi od Covida-19, teško je prognozirati pojedinačne slučajeve i veliki je problem što u periodu liječenja nisu dozvoljene posjete. No, zabrane posjeta postoje i kada se ne radi o koroni, kako bi se spriječio rizik od širenja bolesti u bolnicama. Zato je simpatični 81-godišnji Stefano Bozzini kao džentlmen staroga kova ispod prozora bolnice zasvirao svojoj supruzi Carli.

umirovljenik zasvirao

Foto: Twitter

Stefano Bozzini (81) jedan je od talijanskih umirovljenika kojemu teško padaju Covid-19 restrikcije, a nedavno nije dobio dozvolu posjetiti svoju suprugu Carlu (74) koja se liječi u bolnici u Castel San Giovanniju, piše The Guardian.

Ipak je htio nekako utjecati na suprugu pa je smislio zgodan trik – u dvorište je ispod njenog prozora došao sa stolićem i sa svojom harmonikom te krenuo svirati njene omiljene pjesme:

“Napravio sam to zbog Carle, da joj pokažem koliko je volim i da joj zahvalim na svemu što je za mene napravila. Nisam je smio posjetiti pa sam došao u dvorište s harmonikom. Nakon što je čula glazbu, izašla je na prozor pa sam je barem vidio”, ispričao je Stefano talijanskim medijima koji su ga popratili.

Prvo je odsvirao njenu omiljenu pjesmu “Spanish Eyes” umjetnika Engelberta Humberdincka, a na prozorima se pojavilo više pacijenata nego što je očekivao.

“Ona tako voli tu pjesmu, cijelo vrijeme ju sviram po kući. Svirao sam i druge pjesme koje svi znaju, jednu za drugom, nisam prestajao. Jako puno bolesnih ljudi me gledalo kroz prozor”, kazao je umirovljenik

Njegova supruga Carla provela je 10 dana u bolnici jer su liječnici posumnjali na karcinom, ali je nedugo nakon performansa njenog muža puštena kući. Par je u braku već 47 godina, imaju troje djece, a najmlađi sin im je s 25 godina preminuo od raka.

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap