[VIDEO] Stranci simpatičnog djeda zamolili da snimi trenutak zaruka, nije baš prošlo po planu

Josip Mihaljević
18. srpnja 2018.
Novosti
A- A+

John Hart je bio na izletu s unukom i njegovom djevojkom kada ga je zapala velika čast. Dvoje stranaca ga je zamolilo da s mobitelom snimi trenutak njihovih zaruka, no nije moglo bez tehničkih poteškoća. Naime, slučajno je mobitel okrenuo naopačke i tako je nastala ovaj simpatičan video.

dida

Foto: John Hart oduševljeno je snimao zaruke. Ili je tako barem mislio.| Youtube screenshot

Sam format snimanja reakcija je u proteklih nekoliko godina postao jako popularan na raznim video platformama, poglavito Youtubeu. I dok je sada već velika većina njih namještena, lijepo je prisjetiti se kako one izgledaju u svom najiskrenijem obliku – kada osoba niti ne zna da se njihova reakcija snima.

John Hart je zajedno sa svojim unukom i njegovom djevojko bio u posjeti Sandia vrha u Albuquerqueu gdje su se s jednom velikom uspinjačom popeli na vrh planine. U uspinjači su pričali s drugim turistima, a djed John se našalio i rekao kako je vrh ove planine idealno mjesto za zaručiti se. Nije niti znao, ali takav je bio plan za jedan mladi par koji je putovao s njima.

Kada su se popeli na vrh, budući mladoženja zamolio je djeda Johna da s mobitelom snimi trenutak zaruka, ali tu je tehnologija “prevarila” Johna. Slučajno je mobitel okrenuo prema sebi i tako je nastala ova simpatična reakcija dobronamjernog djeda koji je s oduševljenjem promatrao zaruke.

Tek pred kraj videa su shvatili da je John cijelo vrijeme snimao sebe što je među svima izazvalo ovaciju smijeha. Pogledajte cijeli video u nastavku: