Video s bakom koja pokušava savladati Google Home sigurno će vas nasmijati

Jasmina Grgurić Zanze
17. ožujka 2018.
Novosti
A- A+

Tehnologija toliko brzo napreduje, da se s njom ni mladi ljudi ne snalaze uvijek najbolje. I dok stariji najčešće zaziru od modernih čuda, ima i onih koji se spremno hvataju u koštac s pametnim uređajima. Jedna od njih je i 85-godišnja baka Maria Actis koja u smiješnom videu pokušava uspostaviti komunikaciju s Google Home uređajem.

Goo-Goo baka nakon videa gostovala je i na televiziji Snimka zaslona/Youtube

Google Home inovacija već je neko vrijeme prisutna na svjetskom tržištu. Njezina glavna značajka su zapravo glasovne naredbe koje možete zadavati kako biste doznali korisne informacije poput vremenske prognoze, stanja u prometu, preporuke za restoran u blizini ili pak poslušali album omiljenog izvođača.

Goo- Goo baka postala pravi hit

I dok čekamo da ovaj pametni uređaj nauči govoriti i hrvatski jezik, što bi se prema nekim najavama moglo dogoditi do kraja ove godine, on je već unio zabavu u mnoge živote.

Baka Maria Actis, 85-godišnja Talijanka koja pokušava savladati Google Home postala je pravi viralni hit. Video, koji je snimio njezin unuk, na Youtubeu pogledalo je nekoliko milijuna korisnika. Popularno zvana “Goo-Goo” baka nove simpatizere ovih dana stekla je i na facebook stranici birtanskog The Independenta, a dvominutni video u kojem pokušava komunicirati s uređajem zasigurno će vas nasmijati.

“Drago mi je što sam te upoznala”

“Kakvo će biti vrijeme? O moj Bože, je li to žena? Drago mi je što sam te upoznala. Bojim se, to je misterija” – samo su neke od stvari koje je baka rekla uređaju, šokirana što je dobila odgovor na neka pitanja. Tražila je i da joj pusti talijansku pjesmu “Piemontesina bella” ali nije uspjela, no vjerujemo kako je uređaj dobiven kao božićni poklon sada već svladala.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap