[VIDEO] Reakcija navijača (91) topi srca: “Rekao je da neće umrijeti dok se to ne dogodi”

Josip Mihaljević
13. prosinca 2021.
Novosti
A- A+

Ovoga se vikenda u Meksiku odigralo finale nogometnog prvenstva, a titulu je nakon 70 godina osvojio klub Atlas. Među oduševljenim navijačima Atlasa internet obilazi snimka 91-godišnjeg i bolesnog navijača koji je, kako kaže njegov unuk, cijeli život govorio da odbija umrijeti sve dok njegov Atlas ne osvoji titulu.

reakcijadjeda

Foto: Twitter

Jučer se održalo finale meksičkog nogometnog prvenstva, a titulu je pomalo neočekivano odnio klub Atlas. Zadnji puta im je to uspjelo u sezoni 1950./1951., prije punih 70 godina. Atlasu je ovo druga titula prvenstva u stogodišnjoj povijesti kluba, a na svom stadionu su svladali Leon koji u svojim vitrinama drži već osam titula prvenstva.

Pustimo sada to, Atlasova pobjeda donijela je veliki osmjeh na lice 91-godišnjem navijaču čija snimka danas obilazi internet. Dirljivu snimku je objavio njegov unuk Jesus Perez na Twitteru:

“Čim je sudac zviždao kraj produžetaka nekoliko članova moje obitelji počelo je plakati. Moj djed je  70 godina čekao drugu titulu. Lutrija. Djed ima 91 godinu i cijeli život je govorio da neće umrijeti dok Atlas ponovno ne bude prvak. Iz istog razloga je cijela moja obitelj crveno-crna. Sada se, kad je čarolija gotova, za njega moramo više brinuti”, našalio se unuk na Twitteru.

Uz to je podijelio i snimku koja je nastala nakon što je Atlas na penale osvojio titulu.

[VIDEO] Reakcija navijača (91) topi srca: “Rekao je da neće umrijeti dok se to ne dogodi”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap