[VIDEO] Pogledajte baku kako ljulja svog psa na dječjem igralištu

Jasmina Grgurić Zanze
16. lipnja 2019.
Novosti
A- A+

Sunčani dan umirovljenica je odlučila provesti na dječjem igralištu. Međutim, tamo nije povela svog unuka, nego – psa. Čini se kako igralište uopće nije bio slučajan izbor, jer je svog kućnog ljubimca odlučila posjesti u ljuljačku i – ljuljati. Sve je zabilježeno nečijim pametnim telefonom i snimka je postala viralni hit.

Iako se na prvu može činiti u najmanju ruku čudnim da baka ljulja svoga psa u ljuljački za djecu, sudeći prema ovom videu ne zna se tko je od njih dvoje u tom trenutku sretniji. Umirovljenici je njezin kućni ljubimac možda i jedino društvo. Odlučila se stoga malo zabaviti kao što bi isto učinila s unukom ili prijateljem u mladosti. Za to vrijeme, pas mirno sjedi i uživa u ljuljanju.

Snimka je u svega tri tjedna pregledana preko dva milijuna puta, a sakupila je gotovo 70.000 komentara, dijeljenja i lajkova na Facebooku.

Komentara je doista svakakvih. Dok neki misle da je jako čudno što baka ljulja svog psa, mnogi su je podržali. Oni koji je nisu osudili, zaključili su da je ionako najvažniji osmijeh na njeziom licu, a koji sve govori te i njoj i psiću poželjeli sve najbolje u daljnjem suživotu.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap