[VIDEO] Ovaj nevjerojatni djedica od 90 godina prava je inspiracija

Jasmina Grgurić Zanze
1. veljače 2019.
Novosti
A- A+

“Osjećam se jako dobro i nema sumnje da ću živjeti i preko stotinu godina. Ne žalim ni za čim. Život je bio sjajan. Ja sam najekstremniji djedica na planeti”

Snimak zaslona/Insane Stunts/Facebook

On je John Carter i ima 90 godina, no to ga ne sprječava u skakanju s daske, plivanju, igranju nogometa, baseballa, vožnji bicikla, planinarenju, pecanju… Često se probudi u 5 ujutro, ustane i obuje tenisice. Čini se kako ga baš ništa ne može usporiti.

Pet dana u tjednu ovaj simpatični i energični 90-godišnjak, koji i sam za sebe kaže da je “najekstremniji djedica na svijetu” posjećuje teretanu i bez problema diže sprave.

“Jednostavno nitko sa 90 godina ne radi ono što ja radim. Zbog toga kako se osjećam i neobičnog zdravlja koje uživam, nemam nikakvih prepreka u bavljenju aktivnostima. Volim voziti bicikl, a u svojim godinama obujem tenisice i sprintam” – kaže John.

Ipak, u svim tim aktivnostima poprilično je usamljen, barem kada je o njegovim vršnjacima riječ. Jednostavno, 90-godišnjaci fizički ne mogu raditi takve stvari, sve i kada bi htjeli.

Kada se želi praviti važan, prilikom skoka s daske u bazen preokrene se i baci u vodu na leđa. Drago mu je kada nekoga zabavi, iako mu leđa ostanu crvena po nekoliko sati. Dvaput je čak ostao bez zuba koji su završili na dnu bazena.

Sa suprugom je bio u braku 62 godine, no preminula je od tumora na mozgu.

“Crkva mi je jako važna, a imam i predivnu obitelj. Kada me ljudi vide da dolazim, komentiraju da bi moglo biti nevolje. Osjećam se jako dobro i nema sumnje da ću živjeti i preko stotinu godina. Ne žalim ni za čim. Život je bio sjajan. Ja sam najekstremniji djedica na planeti” – zaključio je u ovom jako inspirativnom videu.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap