[VIDEO] Osmogodišnji dječak pomogao baki da se popne uz stepenice, ne znajući da ga netko snima

Jelena Ratko
9. srpnja 2018.
Novosti
A- A+

Osmogodišnjak je, kada je vidio baku koja se muči pokušavajući se popeti stepenicama, odmah priskočio u pomoć. Sve je bila njegova ideja.

Foto: screenshot

Maurice Adams Jr. bio je sa svojom majkom u Milledgevilleu u Gruziji, kada je ugledao prizor starice s hodalicom koja pokušava savladati uspeti se po nekoliko stepenica. Nije razmišljao ni sekunde i odmah joj je priskočio u pomoć.

Bez da su to znali Maurice i njegova majka, treća osoba snimila je cijeli događaj. Riley Duncan, koji je imao potrebu zabilježiti kamerom dobro djelo malog dječaka, kasnije je putem Facebooka kontaktirao njegovu majku Contricu Hill. Poslao je video CBS-u, koji ga je objavio na Facebooku i rekao novinarima kako je dogovorio susret s majkom i sinom te će im, kada se sretnu, uručiti sto dolara kao nagradu za nesebičnu gestu.

https://www.facebook.com/CBSNews/videos/10155833566410950/

Dječak je samo htio pomoći, to mu je bila jedina namjera. Na kraju je video na kojem pomaže baki postao viralan i Maurice je sada poznat diljem svijeta. Raznježio je mnoge, a vjerojatno najviše baku, koja mu je na vrhu stepenica dala veliki zagrljaj.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap