[VIDEO] Neuspjeli pokušaji starijeg bračnog para da snime reklamu nasmijat će vas do suza

Jelena Ratko
31. ožujka 2018.
Novosti
A- A+

U prepirkama starijih bračnih parova uvijek uživaju svi osim samih supružnika koji, po umirovljenju, jedno za drugo nerijetko gube strpljenje – zajedno sa strpljenjem za sve ostalo. U većini slučajeva, rasprave oko sitnica postaju sve češće kako vrijeme provedeno u zajedničkom životu odmiče. Kada je riječ o ozbiljnom zadatku, i prepirka postaje ozbiljnija. Doduše, istovremeno i smješnija, što dokazuje ovaj bračni par.

Foto: screenshot

Nesuglasice dugogodišnjih bračnih partnera gotovo nikada nisu dovoljno velike da bi nadvladale njihovu ljubav te su često duhovitog karaktera, odnosno nasmijavaju svakoga osim njih samih. U slučaju da se rasprava odvija izvan sigurnosti njihova doma, suzdržani su, no vidno iznervirani.

Jedan američki lanac brze hrane za snimanje televizijske reklame angažirao je dvoje umirovljenika koji su trebali sjediti za stolom i jesti, dok suprug izgovara rečenicu “Baked in a buttery flaky crust”, u doslovnom prijevodu “Pečeno u pahuljastoj kori od maslaca”. Dok se suprug stalno iznova buni izgovarajući tih nekoliko riječi, zamjenjujući ih drugima, mucajući i stalno zastajkujući, njegovoj supruzi sve više ponestaje strpljenja.

Najzabavniji dio ovih neuspjelih pokušaja snimanja reklame svakako je onaj kada supruga samouvjereno preuzme glavnu riječ i pogrešno izgovori citat, kao što je to učinio i suprug prije nje.

Ovi supružnici naposlijetku uspijevaju nasmijati i jedno drugo. Shvativši da razlog za krivo izgovaranje teksta nije prkos niti nesposobnost supruga, već jednostavno – njegove godine i nedostatak strpljenja – supruga uspijeva pronaći razumijevanja za njega, kao i povod za smijeh.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap