[VIDEO] Možda nas neće spasiti, ali vas možda uspiju nasmijati: Pogledajte sažetak ovotjednog Sabora

Josip Mihaljević
23. rujna 2018.
Novosti
A- A+

Prije nekoliko dana pokrenuli smo Facebook stranicu Sabornica. Cilj nam je prenositi najzanimljivije trenutke iz saborskih klupa, a najzanimljiviji sadržaj sažeti u kratke video uratke. U srijedu smo svjedočili rijetkom prizoru – gotovo punoj sabornici, a ovdje možete pogledati što se tamo dogodilo.

sabornica

Foto: Sabornica

Saborski aktualac srijedom započeo je u dobro poznatom stilu, niti 10 minuta od početka, predsjednik Sabora Gordan Jandroković morao je opomenuti zastupnika MOST-a Miru Bulja. Bulj je nekoliko sati kasnije uspio skupiti i drugu opomenu, kada je predsjedniku Sabora dobacio “čmariš bezveze”, i oduzeta mu je riječ.

Zastupnici su pokušali rešetati članove Vlade zastupničkim pitanjima, ali bez zapaženijeg uspjeha.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uspješno se obračunavao s opozicijom, a u nastavku možete pogledati njegovu komunikaciju, a zapravo prepirku, s šefom SDP-a i zastupnicom Brunom Esih.

Neke scene u Saboru su u srijedu bile malo previše za nas, pa smo napravili i kratku humorističnu montažu viđenog:

Stariji čitatelji će se sigurno prisjetiti kako je parlamentarna diskusija u prošlosti bila na nešto većoj razini. Za vas pripremamo starije govore u Saboru, primjerice ovaj legendarni govor pučkog tribuna Josipa Pankretića:

[VIDEO] Možda nas neće spasiti, ali vas možda uspiju nasmijati: Pogledajte sažetak ovotjednog Sabora
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap