[VIDEO] Mladić vodenim balonima gađa isključivo starije ljude, a sve za “lajkove”

Jasmina Grgurić Zanze
13. rujna 2019.
Novosti
A- A+

Pomalo nevjerojatan video proširio se ovih dana društvenim mrežama i Youtube kanalom. Tamo je, naime, jedan mladić koji sebe naziva “Ludim Balkancem” objavio jednominutnu snimku u kojoj isključivo starije prolaznike gađa – vodenim balonima. Iako sam kaže kako sve radi iz šale i zbog “lajkova” te da se ljudima kasnije ispriča, njegov pomalo bizarni čin za svaku je osudu, jer kao metu bira slabije od sebe.

Mladić gađa umirovljenike vodenim balonima (Snimak zaslona/Youtube)

“Sada idu neke babe i sad ćemo njih da poprskamo” – počinje video s bizarnom misijom gađanja starijih prolaznika vodenim balonima ovaj mladić.

I doista, samo nekoliko trenutaka kasnije, prolaze dvije umirovljenice koje napada s leđa. Jednu pogađa balonom i gotovo ju cijelu smoči, dok se od drugog obranila rukom. Njezina prijateljica bolje je prošla, jer se balon napunjen vodom nije raspuknuo.

“Đubre jedno blesavo, jesi ti normalan” – uzvratila mu je smočena gospođa, dok je druga uzela balon i krenula gađati mladića. “Sad ja tebe da vidiš kako je to” – kazala mu je.

Sve naredne žrtve prikazane u videu odredom su starci koje je vodenim balonima napao iz zasjede s leđa.

Dok bi jedni rekli da je riječ samo o nestašnoj dječjoj zabavi, drugi bi ipak njegov čin, motiviran prvenstveno s nekoliko “lajkova” nazvali čistim bezobrazlukom, tim više jer su mu na meti stariji i slabiji ljudi koji se ne mogu tako lako obraniti kao što bi to, primjerice, neki mlađi muškarac na povratku iz teretane.

[VIDEO] Mladić vodenim balonima gađa isključivo starije ljude, a sve za “lajkove”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap