[VIDEO] Horor za baku: Beskućnik joj oteo unuku usred bijela dana i dao se u bijeg, uhićen je

Josip Mihaljević
12. listopada 2021.
Novosti
A- A+

Baka je bila u šetnji s unucima kada je beskućnik u potpuno sumanutom potezu zgrabio trogodišnju unuku i dao se u bijeg. Srećom, otmica nije trajala pretjerano dugo jer je baka s glasnim vikanjem digla građane na noge koji su joj pomogli.

otmica

Foto: Twitter

Nadzorne kamere s benzinske postaje uhvatile su bizaran i stravičan prizor u New Yorku. Baka (65) u šetnji s dvojicom unuka i jednom unučicom doživjela je pravi horor kada joj je 36-godišnji beskućnik s policijskim dosjeom nasilno zgrabio trogodišnju unuku i dao se u bijeg, piše dailymail.co.uk.

Uspio ju je istrgnuti baki iz ruke, omotao ju je u deku i krenuo u nepoznatom smjeru dok je starica potrčala, ali je bila prespora za njega. Dva mala unučića u šoku su gledala što se odvija pred njihovim očima.

Srećom, događaj se dogodio usred bijela dana i bilo je drugih građana koji su uskočili u pomoć.

“Meo sam ulicu i vidio sam stariju ženu s troje djece. Odjednom, tip se zatrčao prema njima i omotao je malu curicu u deku i dao se u bijeg. Htio je pobjeći, ali više nas se uključilo u lov pa ju je spustio i pobjegao sam”, kazao je svjedok Fermin Bracero.

On je novinarima ispričao kako je baka digla popriličnu uzbunu na ulici vikom što je privuklo veliku pozornost na otmičara koji je morao odustati od svog nauma.

Policija je otmičara identificirala kao 27-godišnjeg Santiaga Salceda kojeg su pronašli kako spava ispred ulaza jedne zgrade. Optužen je za otmicu, pokušaj otmice i ugrožavanje djece, a kada su ga privodili kamerama je poklonio veliki osmjeh.

Kako piše Daily Mail, u New Yorku ima velik problem s beskućnicima čiji je broj udvostruče na oko 50.000 u zadnjem desetljeću. Također, tamošnja policija javlja kako je sve više nasilnog ponašanja među njima.

Na svu sreću, baka je bez unučice ostala samo nekoliko trenutaka i neka veća tragedija je izbjegnuta. Video otmice možete pogledati ovdje:

[VIDEO] Horor za baku: Beskućnik joj oteo unuku usred bijela dana i dao se u bijeg, uhićen je
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap