[VIDEO] Djed iz Zvornika (88) postao hit na internetu: “Većina 19-godišnjaka to ne može napraviti”

Josip Mihaljević
21. rujna 2020.
Novosti
A- A+

Internetom se širi video simpatičnog umirovljenika iz Zvornika kako radi sklekove poput mladića, iako mu je gotovo 90 godina na leđima. Za svoj je performans dobio velike pohvale uz komentare kako on u komadu može napraviti više sklekova od većine 19-godišnjih momaka.

Umirovljeni Šefo Mujanović ima 88 godina i ovih dana je pravi mali hit na internetu, i to zahvaljujući susjedu koji je svijet htio upoznati s vitalnim penzićem, piše zvornicki.ba. Snimio je video u kojem Šefo bez problema “pumpa” 18 sklekova za 30-ak sekundi.

Prilikom obilaska svojih imanja u zvorničkom naselju Samari, Meho i Beriz Ajanović posjetili su najstarijeg stanovnika u ovom naselju, pa je pala i oklada koliko sklekova vremešni umirovljenik može napraviti.

Tako je nastao ovaj video u kojem se umirovljenik Meho u sklekovima natječe s Berizom Ajanovićem.

Kao što možete vidjeti, prvi znakovi umora nisu došli od umirovljenika, koji je u tridesetak sekundi “otpumpao” čak 18 sklekova.

Zvornički portali pišu ako je Šefo inspiracija svim ljudima iz tog kraja te da mu ništa nije ni teško ni mrsko.

Umirovljenik inače ima više od dvadeset potomaka, što od vlastite djece, unučića i praunučadi, ali oni su rasuti na tri kontinenta u nekoliko država. Neki od nijh i dalje žive u BiH, nude umirovljeniku da se preseli kod njih kako bi se lakše brinuli o njemu – no on sve ponude odbija uz obrazloženje da je samo u svojim Samarima slobodan poživjeti ono što mu je od života ostalo.

Umirovljenik je još od prije rata i kaže da mu je mirovina dovoljna za život. Na pitanje što je sve radio u životu da je tako vitalan, umirovljenik ima jednostavan odgovor: “Radio sam sve!”.

Komentari na društvenim mrežama su također pohvalili umirovljenika, uz opasku da većina današnjih 19-godišnjaka ne može napraviti toliko sklekova.