[VIDEO] 90-godišnji umirovljenik odvažio se na skok s visine od 207 metara

Jasmina Grgurić
25. rujna 2020.
Novosti
A- A+

Kako starimo tako smo sve oprezniji i manje skloni avanturama koje u poznim godinama mogu završiti i te kako kobno. Međutim, postoje i oni koji su odlučili život do kraja proživjeti punim plućima. Među njima je i ovaj 90-godišnji umirovljenik koji se odvažio na “bungee jump” s visine od čak 207 metara. U slobodnom padu od tla ga je čuvalo jedino uže.


В Сочи 90-летний пенсионер прыгнул с 200-метровой тарзанки и поставил рекорд

Ruski umirovljenik Boris Grafov iz Domodedova odlučio se u 90. godini života na bungee jumping. Sa 207 metara visokog mosta Skybridge u Sočiju skočio je odvažno prošloga tjedna, prenose ruski mediji.

Kako bi pokazao koliko je opušten, bez imalo nervoze uoči skoka užetom, okupljenima je pročitao pjesmu koju je sam napisao. Kada je bio mlad, kaže, volio je plesati, ali i skakati padobranom. No, u starijoj dobi okrenuo se nešto ekstremnijim sportovima. Visine mu nisu strane, jer je zaljubljenik u njih čitav život, a i radio je na na viskom objektima dugi niz godina.

Tako mu ovo nije bio prvo bungee skok. Zbog ovog hobija u Soči putuje nekoliko puta godišnje iz Moskve. Posljednji skok izveo je u dobi od 90 godina i devet mjeseci.

[VIDEO] 90-godišnji umirovljenik odvažio se na skok s visine od 207 metara
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap