Užas u SAD-u: 92-godišnjakinja ubila 72-godišnjeg sina koji ju je htio poslati u dom za starije

Josip Mihaljević
4. srpnja 2018.
Novosti
A- A+

92-godišnja žena upucala je i ubila svog 72-godišnjeg sina kako ne bi završila u domu za starije, javlja tamošnja policija. Događaj se dogodio prekjučer ujutro, a nakon nemilog čina planirala je sama sebi uzeti život.

Foto: Anna Mae Blessing | Maricopa County Sheriff’s Office

“Htio si uzeti moj život, a ja sam uzela tvoj”, govorila je Anna Mae Blessing dok su je policajci izvodili iz doma gdje je živjela zajedno sa svojim sinom i njegovom djevojkom, piše bbc.com.

Njen 72-godišnji sin htio je majku smjestiti u dom za starije ljude jer je “postala preteška za suživot”. Majka za to nije htjela ni čuti, a situacija je kobno završila prekjučer ujutro, nakon što je sin pokrenuo sudski postupak protiv svoje majke.

Prema policijskom izviješću, prekjučer ujutro majka je ušetala u spavaću sobu svog sina i upucala ga dva puta, u vrat i u lice. Šokirana djevojka posvjedočila je cijelom događaju. Nakon što je majka upucala sina, uperila je pištolj i prema njoj. Neimenovana 57-godišnja uspjela joj je izbiti pištolj iz ruke, nakon čega je pobjegla i pozvala policiju.

Policija je 92-godišnjakinju pronašla u kući, u svojoj spavaćoj sobi. Anna Mae je optužena za ubojstvo prvog stupnja, žestoki napad i otmicu, a jamčevina joj je pola milijuna dolara.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap