Utakmica je naljutila mnoge, ali reakcija ove bake je poprilično neočekivana

Ana Kanazir
17. lipnja 2024.
Novosti
A- A+

Utakmica Hrvatska – Španjolska u subotu je mnoge naživcirala u samo nekoliko minuta. Već nakon pola sata igre smo primili jedan gol, a onda je odjednom sve krenulo nizbrdo. Na kraju je rezultat bio 0:3 za Španjolsku. Razočaranje je bilo veliko i među gledateljima, a jedna umirovljenica je toliko burno reagirala da je odlučila baciti televizor u svoj vrt.

Baka baca televizor i televizor u travi

Baka i televizor | Foto: Tiktok, nevencecelja

Subotnja utakmica je ostavila gorak okus u ustima pa se i danas prepričavaju njezini najgori trenuci. Reakcije su bile svakakve, a pobjednička je reakcija umirovljenice, odnosno bake koja je bacila televizor u svojem vrtu.

Snimku bake koja baca televizor je na TikTok objavio njezin unuk. Ona tako u rukama nosi televizor koji je na kraju i bacila i rekla: ‘Evo ti 3:0, bacaj’. Ljudi u komentarima su oduševljeni pa su pisali kako je baka kraljica, ali i kako su i oni sami slično reagirali. Samo neke od reakcija su: ‘To bako’, ‘Najjača baka’, ‘Kraljica’, ‘Jadan TV’. Neki su i komentirali kako TV ne radi pa i nije velika šteta nastala kod bacanja.

Ipak, ovo nije jedina baka koja burno reagira na utakmice. Tako je prošle godine Svjetsko nogometno prvenstvo pratila i umirovljenica Bara. Njezine reakcije je snimala unuka, a kasnije je sve objavila na TikToku. Više o ovoj simpatičnoj baki smo pisali ovdje. 

Video bake koja baca televizor možete vidjeti ispod:

@nevencecelja Evo ti 3:0 #croatia #bakica #tv ♬ original sound – Neven Cecelja

Copy link
Powered by Social Snap