Unuka na TikToku podijelila urnebesne poruke koje joj šalje 91-godišnji djed

Josip Mihaljević
28. srpnja 2021.
Novosti
A- A+

Unuka Megan je na popularnoj društvenoj mreži podijelila brutalne poruke koje joj šalje djed, a internet ih je objeručke prihvatio. Viralni video ima više od sedam milijuna pregleda samo na TikToku, a o njemu izvještavaju razni svjetski mediji.

unuka

Foto: TikTok screenshot

Megan Elizabeth 28-godišnja je TikTokerica koja zahvaljujući svom 91-godišnjem djedu proživljava svojih 15 minuta slave na internetu. Često se brine o svom djedu kada njegovateljica ima slobodan dan pa o tome redovito izvijesti na svom profilu. Prije nekoliko dana je zbog djedovih poruka završila u brojnim svjetskim medijima, a internet je objeručke prihvatio brutalne komentare simpatičnog djeda.

“Ovako vam izgleda kad se dopisujem sa svojim 91-godišnjim djedom”, napisala je unuka i otkrila brutalne poruke koje joj šalje djed. Pa kaže:

  1. Djed ovdje. Pročitao sam članak koji kaže da ćeš ne nađeš životnog partnera do 29. godine života vrlo vjerojatno umrijeti sama. Rođendan ti je za tri mjeseca. Samo sam ti htio javiti. Voli te djed.
  2. Megan, djed ovdje. Nadam se da nisi nabacila kile koje si izgubila. Sjeti se, srčane bolesti su česte u našoj obitelji. Voli te djed.
  3. Bok Megan. Djed ovdje. Nadam se da ne piješ puno. Vidio sam na vijestima da je prodaja alkohola na najvišoj razini među milenijalcima jer su depresivni. Volim te zauvijek, djed.
  4. Megan. Ded ovdje. Pročitao sam članak u kojem piše da druge države koriste podatke sa stranice TikTok kako bi ih iskoristili protiv Amerike. Imaš li TikTok? Molim te budi oprezna. Voli te djed.

Njen video obišao je svijet i samo na TikToku ima sedam milijuna pregleda. Nakon toga je zaredala još više sadržaja sa svojim djedom.

@meganelizabeth1016I’m not crying you are. ❤️🥺 ##grandpa ##lovehim ##family ##alzheimersawareness ##fy ##foryou♬ I Hope You Dance – Acoustic – Landon Austin

 “Moj TikTok je eksplodirao neki dan kad sam objavila poruke koje mi šalje 91-godišnji djed. On i moja baka su mi u životu bili najveća podrška. Naučili su me da uvijek moram vjerovati u sebe i da živim život punim plućima. Baka je preminula od Alzheimerove bolesti i nedostaje nam. Ali mi je tako drago da je djed i dalje s nama”, napisala je mlada TikTokerica dan kasnije u drugoj objavi.

Unuka na TikToku podijelila urnebesne poruke koje joj šalje 91-godišnji djed
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap