Umrla je Olivia Newton-John, rasplesana zvijezda Briljantina

Matej Markovinović
9. kolovoza 2022.
Novosti
A- A+

Glumica i pjevačica Olivia Newton-John, preminula je ovog ponedjeljka u 74. godini na svom ranču u Kaliforniji, okružena obitelji i prijateljima. Slavu je stekla zahvaljujući brojnim hitovima, ali i ulozi Sandy u filmu Briljantin.

Olivia Newton-John kao Sandy u Briljantinu. Screenshot: YouTube

Olivia Newton-John, poznata američka glumica i pjevačica, izgubila je bitku s rakom dojke nakon više od 30 godina. Preminula je ovog ponedjeljka u snu u 74. godini života na svom ranču u Kaliforniji, okružena obitelji i prijateljima.

Olivia je, inače, kroz karijeru imala brojne hitove koji su ju proslavili, poput “If Not for You”, “Let Me Be There”, “Have You Never Been Mellow”, “Physical” i brojnih drugih.

Alegro

Mahunarke, orašasti plodovi i suho voće
Sniženo 20%
Provjerite i uštedite

Podravka

Odabrani proizvodi
Sniženo 25%
Provjerite i uštedite

Rubel

Deterdžent za rublje, 9 kg
69,99 kn
9,29 €
Prelistajte katalog

Međutim, mnogi će ju ipak pamtiti po tome što je glumila uz Johna Travoltu u filmu Briljantin u kultnoj ulozi vesele i rasplesane Sandy.

Olivia je za vrijeme života bila i velika aktivistica za zaštitu okoliša i prava životinja. Godine 1992. oboljela je od raka dojke, koji je otišao u remisiju i vratio se 2013. godine, da bi se na koncu ponovno pojavio 2017.

Tvrdila je da joj je u borbi protiv raka uveliko pomagao medicinski kanabis kojeg je uzgajao njen suprug John Easterling

Umrla je Olivia Newton-John, rasplesana zvijezda Briljantina
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap