Umirovljenoj osobi nudi se besplatan apartman na Dunavu, evo o čemu je riječ

Matej Markovinović
15. kolovoza 2022.
Novosti
A- A+

Jedna korisnica Facebooka objavila je oglas koji se ubrzo proširio društvenom mrežom. Ona, naime, nudi besplatan apartman na obali Dunava i plaćene režije umirovljenoj osobi, koja se želi doseliti k njoj i njenom ocu u Šarengrad. Zauzvrat očekuje da osoba jednom tjedno na tri ili četiri sata pripazi na njenog oca.

umirovljenik

Ilustracija: Unsplash

Jedna korisnica Facebooka objavila je oglas koji se rijetko viđa. Naime, ona je u potrazi za umirovljenom osobom koja se želi doseliti kod nje i njenog oca i Šarengrad.

“Nudim besplatan apartman na obali Dunava i plaćene režije umirovljenoj osobi koja se želi doseliti k nama u Šarengrad. Zauzvrat očekujem samo da mi jednom tjedno tri-četiri sata pripazi na tatu da mogu skoknuti u Vukovar ili u Vinkovce. Ako osoba zna kuhati i spremna je kuhati jednostavne ručkove za nas troje, onda ima i besplatnu hranu”, napisala je u oglasu.

Autorica oglasa kaže da je potražila pomoć od udruga umirovljenika i centara za socijalna rad. Od 32 poslana maila samo su joj na dva odgovorili. Rekli su joj da joj ne mogu pomoći jer se oni ne bave takvim stvarima.

24,99 kn
3,32 €
Provjerite ponudu
24,99 kn
3,32 €
prije:
37,99 kn
5,04 €
Provjerite i uštedite

Zewa toaletni papir

Aqua tube, razne vrste, 10 rola
25,99 kn
3,45 €
prije:
39,99 kn
5,31 €
Provjerite i uštedite
29,99 kn
3,98 €
prije:
42,99 kn
5,71 €
Provjerite i uštedite

Podravka grah

Crveni, smeđi ili bijeli
6,49 kn
0,86 €
prije:
9,99 kn
1,33 €
Provjerite i uštedite

Iz tog je razloga potražila pomoć na Facebooku, gdje je njen oglas u kratko vrijeme privukao veliku pozornost.

“Molim vas, podijelite ovu objavu. Stiže jesen i zima koje će jamačno biti, ako ne hladnije, onda puno skuplje nego prošle. Sigurna sam da bi nekoga moj poziv da se doseli k nama baš usrećio. Hvala vam svima”, zaključila je.

Umirovljenoj osobi nudi se besplatan apartman na Dunavu, evo o čemu je riječ
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap