Umirovljeniku na tržnici ukrali novčanik u kojemu je bila cijela mirovina!

Jasmina Grgurić
15. lipnja 2021.
Novosti
A- A+

Početkom ovoga mjeseca nesretni je 83-godišnji umirovljenik na tržnici u Rijeci ostao bez cijele mirovine. Kradljivac je očito znao da žrtva u novčaniku ima više od dvije tisuće kuna. Novčanik s dokumentima pronašli su i vratili mu građani, ali bez novca. No, policija je jučer izvijestila da je protiv poznatog im lopova podignula kaznenu prijavu.

Mirovine sve više zaostaju za plaćama i troškovima Foto: Pixabay

Prvog dana lipnja 83-godišnji umirovljenik u Rijeci se očito uputio podići svoju mirovinu. Iznos od 2.200 kuna stavio je u novčanik i krenuo na gradsku tržnicu. No, netko je očito znao da raspolaže s tolikim novcem pa mu je iz torbice ukrao novčanik. Njega su kasnije s dokumentima pronašli građani i vratili ga umirovljeniku, ali novca nije bilo. Srećom, policija je pronašla bezobzirnog kradljivca koji krade od starijih i siromašnih.

Policijski službenici Prve policijske postaje Rijeke proveli su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjim državljaninom Srbije zbog krađe.

“Sumnjiči se da je 1. lipnja na glavnoj gradskoj tržnici, 83-godišnjem hrvatskom državljaninu,  iz torbice otuđio novčanik, osobne dokumente i novčani iznos od 2.200 kuna. Spomenuti novčanik s osobnim dokumentima pronašli su građani te mu je isti vraćen, ali nedostaje novčani iznos.

Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, protiv 57-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu” – izvijestili su iz policije.

Umirovljeniku na tržnici ukrali novčanik u kojemu je bila cijela mirovina!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap