Umirovljenika pojeo medvjed, prije toga u šali rekao da će se to dogoditi

Jasmina Grgurić
16. kolovoza 2019.
Novosti
A- A+

Da nas izgovorene riječi ponekad mogu odrediti, slučajno ili ne, pokazalo se jednom 66-godišnjem umirovljeniku. On se uputio u šumu brati gljive, a ženi na telefon u šali je rekao da ako se ne javi opet, znači da ga je pojeo medvjed. Nekoliko trenutaka kasnije, upravo to se i dogodilo.

Ilustracija: Pixabay

Nakon što se sa ženom preko telefona našalio da će ga pojesti medvjed, 66- godišnjem ruskom umirovljeniku Alexsanderu Korneyevu nekoliko trenutaka kasnije dok je brao gljive dogodilo se upravo to. Medvjed ga je pojeo živog u divljačkom napadu koji se dogodio nakon poziva sa suprugom, izvijestio je u srijedu britanski The Mirror.

medvjed apryl rogers

71-godišnjakinja u kolicima preživjela napad medvjeda u vlastitoj kuhinji: "Bilo je krvi posvuda"

Toga jutra uputio se u berbu gljiva u šumu na području istočne Rusije, nedaleko od sela Suluk. Kada ga je zaskočio smeđi medvjed, imao je samo džepni nož te se pokušao obraniti, ali bezuspješno. Umirovljeni radnik sa željeznice pronađen je mrtav, a čitavo njegovo tijelo bilo je prekriveno ozljedama, jer ga je medvjed proždirao živog. Lokalni radnici našli su ga na stazi nedaleko od sela, 250 kilometara sjeverno od Khabarovska.

Medvjed je kasnije ulovljen i ubijen, a žrtvini ostaci i dalje su se nalazili u njegovoj utrobi.

“Posvuda je bilo krvi. Njegov džepni nož bio je slomljen i bilo je znakova borbe. Tijelo je bilo okrenuto licem prema dolje i nije bilo mjesta na kojem se nisu nalazile strašne ozljede” – rekao je načelnik Sergey Ryabov.

Ono što je zanimljivo jest da ovo selo, koje se nalazi 5.300 kilometara od Moskve, nikada nije zabilježilo nijedan napad medvjeda na čovjeka.

Ono najgore jest što je u telefonskom razgovoru sa suprugom u šali rekao: “Idem brati gljive. Ako te ne nazovem opet do 10, znači da me je pojeo medvjed”.

Ryabov je rekao kako je to bila šala, ali da je tim riječima izazvao zlo.