Umirovljenik vozio neprilagođenom brzinom, zabio se u kuću umirovljenice, a dijelovi zida je ozlijedili

Ana Kanazir
12. rujna 2023.
Novosti
A- A+

Umirovljenik je zbog nepoštivanja brzine i prometnih pravila jučer oko 12 sati u skretanju u zavoju u mjestu Blaguša naletio na rubni kamen, nakon čega i na dvorišnu ogradu i na kraju se zaustavio na istočnom zidu kuće u kojoj živi 88-godišnjakinja. Oštećeni dijelovi zida su ozlijedili umirovljenicu, a pomoć joj je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava. Ozlijeđeni su i vozač i putnica iz auta.

udareni crveni automobil nastradao u prometnoj nesreći

Prometna nesreća, ilustracija Foto: Pixabay

Umirovljenik je izazvao prometnu nesreću zbog nepažnje u vožnji, pri čemu se zabio u kuću umirovljenice u mjestu Blaguša. Ozlijeđene su tri osobe, a sve zbog nepoštivanja pravila vožnje.

Vozačka dozvola u starijoj dobi: Skoro 50 posto vas starijih od 65 godina i dalje vozi auto

Nesreća se dogodila jučer u Blaguškoj ulici kada se umirovljenik kretao u smjeru zapada. On nije koristio sigurnosni pojas, a kada je došao do lijevog zavoja nije prilagodio brzinu kretanja stanju ceste pa nije ni na vrijeme uspio zaustaviti vozilo. Nakon toga je prvo naletio na rubni kamen, a potom i na dvorišnu ogradu i na kraju na istočni zid kuće. Zbog udarca u kuću oštećeni dijelovi zida su ozlijedili 88-godišnjakinju koja se tada nalazila u kući.

Liječnička pomoć pružena je 88-godišnjakinji koja je lakše ozlijeđena u Kliničkoj bolnici Dubrava, a jednako tako su pomoć dobili i 73-godišnji vozač i 74-godišnja putnici. Utvrđeno je da je vozač teško ozlijeđen, a putnica je zadobila lakše ozljede, navodi PU zagrebačka.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap