Umirovljenik uhićen blizu banke koju je opljačkao jer je presporo vozio

Jasmina Grgurić Zanze
18. siječnja 2020.
Novosti
A- A+

Nijedna životna dob nije pogodna za počinjenje nekog kaznenog djela, ali starost bi na listi sasvim sigurno trebala biti posljednja kada bismo se odučili na takav čin. Ako ništa, onda zato što smo jednostavno prespori da bismo pobjegli. Pokazuje to i slučaj 86-godišnjaka koji je opljačkao banku, ali je bio previše spor pa ga je policija jako brzo ulovila.

Policijska postaja u američkom Greenvilleu objavila je na društvenim mrežama kako je uhitila 86-godišnjaka nakon što je opljačkao banku. Dogodilo se to prije nekoliko dana u jutarnjim satima kada je policija djelovala prema dojavi.

[Video] Snimali smo umirovljenicu kako vozi i skoro smo imali sudar s mlađom vozačicom

Maskirani muškarac, za kojeg se kasnije uspostavilo da je 86-godišnji Gilbert Paul Ware, ušetao je u ponedjeljak s maskom na glavi u banku Greenville u Južnoj Karolini, mašući s oružjem i zahtijevajući od službenika da mu predaju novac. Čak je i uspio u svom kriminalnom poduhvatu, ali nakon pljačke nije stigao daleko.

Policijski službenici zaustavili su ga u prometu samo kilometar dalje od banke. Pritom su mu otuđili oružje i ukradeni novac. Nema druge nego zaključiti da je ovaj umirovljenik jednostavno vozio previše sporo kako bi utekao policiji nakon pljačke.

Nesretni 86-godišnjak nalazi se u pritvoru, a u čitavom incidentu nitko nije ozlijeđen, izvijestila je policija. S dobro obavljenim poslom pohvalili su se javno, no teško da bi im ovaj 86-godišnjak teoretski i mogao predstavljati neki poseban izazov. On je optužen za pljačku banke, ali čeka ga i čitav niz ostalih optužnica.

 

 

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap