Umirovljenik učenicima na prosvjedu dijelio ludo pismo, pročitajte što u njemu piše

Josip Mihaljević
15. ožujka 2019.
Novosti
A- A+

Današnjem prosvjedu učenika o klimatskim promjenama, podršku su dali i brojni drugi aktivisti. Od društava za zaštitu životinja, preko vegetarijanaca i vegana sve do umirovljenika različitih uvjerenja. Među njima je bio i jedan stariji gospodin koji je prosvjednicima dijelio pismo, blago rečeno, čudnog sadržaja.

umirovljenik dijeli pismo

Foto: Prosvjednici su imali priliku pročitati pismo u najmanju ruku čudnog sadržaja | Youtube screenshot

Učenici su danas u 12:30 sati prosvjedovali kako bi digli svijest o klimatskim promjenama. Okupili su se na zagrebačkom Europskom trgu, a zatim su u povorci krenuli na Markov trg. Među dvije tisuće prosvjednika našao se i jedan stariji gospodin u bijelom, koji je prosvjednicima dijelio pismo blago rečeno čudnog sadržaja.

U njemu tvrdi kako se mladima preko subliminalnih poruka dok spavaju mijenja genetski kod koji ih potom tjera da piju coca-colu, drogiraju i nose podrapane hlače. Potom je prozvao i ministricu znanosti i obrazovanja Blaženku Divjak da “javno objavi Kurikularnu reformu”. Na kraju pisma se poentira kako on upravo posjeduje iscjeliteljske sposobnosti i oslobađa ljude od zlih duhova.

Pismo, koje inače kreće u sasvim normalnom tonu, prije no što skreće u svijet paranormalne medicine možete pročitati u cijelosti:

“Mladi hrvatski učenici žele pokrenuti političare, narod i sve ostale koji imaju MOĆ, da prestanu ignorirati probleme s globalnim klimatskim promjenama koje nam neće dati nikakvu budućnost. Mladi daju primjer da se spasi Majka Zemlja i Čovječanstvo.

To je praktički dokaz da su mladi sazreli i žele dati primjer svima onima koji još duhovno spavaju i pred evidencijom da ove klimatske promjene uništavaju Majku Zemlju koja nam je dala Život u dalekoj prošlosti i dati će nam ga u vječnoj budućnosti. Osobito su Žene Spasiteljice Života jer posjeduju i zrače ORGONSKU ENERGIJU i Prokreaciju, treba da prouče. Mi, kao Humanitarna udruga i Poduzeće d.o.o. Žarko podržavamo i dajemo doprinos sa naša tri Projekta koje predlažemo svim vladama u Italiji od 1968. i u Hrvatskoj od 1998. godine.

Jedna velika nesreća se desila osobito za mlade, ali i za sve osobe koje se ne brinu za nikoga, pa ni za sebe. Otkrila se mogućnost Subliminalnih poruka dok osobe spavaju, upisuju im u genetski kod DNK: “Kupi moj disk, kupi podrapane hlače, pij coca-colu, drogiraj se, postani buntovnik na studiju i na natjecanjima, traži nasilno svoja prava iako nije pravedno itd.”  Znači da im je u DNK upisano da postanu nasilnici i u školi  i u obitelji, da nameću svoju volju svakome. Kad majka sazna da sin čini neke od tih stvari, reče mu: “Sinko, to nije dobro, nemoj to činiti”. “Neću majko”, on reče, ali budući da mu je to upisano u DNK mora to činiti. Pitanje je važno: “Kako ćeš ga educirati u školama godinama kad je prisiljen da učini što piše u DNK preko jedne ili dvije noći? Opsjednut je”.  Psiholozi, psihijatri i edukatori o tome ne znaju ništa. Kakva Kurikularna reforma će pomoći tim osobama? Ta edukacija je propala, tako se moglo prije educirati, ove poruke treba prevenirati, a onima koji već imaju te poruke upisane, treba ih brisati i osloboditi od nasilja i prevare negativnih profitera bez Ljubavi i Samilosti za cijelo Čovječanstvo, a i za sebe i za svoju obitelj.

Poštovana Ministrice Blaženka Divjak, kako ćete izaći iz te situacije i javno objaviti Kurikularnu reformu? Nikako, samo ako organizirate znanstvenike koji znaju i imaju MOĆ brisati iz DNK ove negativne poruke koje donose nepoštenima profite od milijarda.

Dajemo Vam informaciju da posjedujemo u Zagrebu veliku državnu tablu registrirane humanitarne udruge i poduzeća d.o.o. i Dekret Ministarstva uprave, da oslobađamo osobe od djelovanja zlih duhova. Svi oni koji se obrate nama, dok spavaju brišemo im te negativne poruke i ako imaju upisanu bolest i nasljednu ili urok, također se briše. Nakon toga brisanja imamo mjesto slobodno da upišemo Ljubav i Zdravlje, Sreću, Blagostanje, Oprost i sve pozitivno. Imamo pismena svjedočanstva i medicinski potvrđeno. Siromasi se liječe gratis, a ostali po dobrovoljnom prilogu. Nakon tih promjena u članovima obitelji ta poduka i brisanje sa DNK desi se i na tim članovima obitelji, pa makar oni stanovali u drugim kontinentima jer su energetski povezani. Posjedujemo svjedočanstva da se to dešava bez lijekova i aparata i bez liste čekanja. Ne trebaju nam dijagnoze, liječi se sa Duhovnom medicinom grupno i na tisuće prisutnih osoba.

Algoritam naše terapije je Prirodni način liječenja koji se primjenjivao u davnoj prošlosti.

Sretno i Blagoslov svima u svijetu.

LOTOSOV CVIJET d.o.o. i Hrvatsko-talijanska udruga MOĆ LOTOSA

Direktor i Predsjednik: Giovanni Garbin – doktor Duhovne medicine.”

Čitateljima preporučujemo oprez

Svim čitateljima našeg portala preporučujemo da ovo pismo pročitaju, kako bi se reklo, sa zrnom soli. Daleko od toga da je pametno u startu odbaciti bilo kakav način liječenja, ali neke tvrdnje iz ovog pisma su naprosto nedokazive, pa čak i nemoguće. A tržište “doktora duhovne medicine” je, između ostalog, puno prevaranata koji jedva čekaju kakvog naivca koji će se upecati.

Kao i uvijek, ako budete imali zdravstvenih tegoba, odite svom liječniku, jer ste za njega i za sustav javnog zdravstva odvajali čitavog života.

Nažalost, ni sadašnji sustav javnoga zdravstva nije savršen. Kao takav, podložan je kritici. Međutim, čak i takav vam je veća garancija za uspješan oporavak od bolesti od nasumičnih savjeta samoprozvanih stručnjaka. Između ostalog, autor ovoga pisma je 2005. u intervjuu za Jutarnji list izjavio sljedeće:

“Izabrao me Isus. Ja sam predložio Svetom Duhu i on me izabrao. Ali nije Isus izabrao Giovannija zbog simpatičnosti, nego zato što je najbolji.”