Umirovljenik skoro ostalo bez mirovine, novčanik mu ukrao 31-godišnjak

Jasmina Grgurić
23. listopada 2021.
Novosti
A- A+

Riječki umirovljenik umalo je ostao bez skoro cijele mirovine. Naime, novčanik u kojem je bilo 1.600 kuna ukrao mu je 31-godišnjak. Policija je pronašla kradljivca, ali i dio novca koji će biti vraćen vlasniku.

Ilustracija: Pixabay

Kaznenom prijavom protiv 31-godišnjaka dovršeno je istraživanje koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka. Policija 31-godišnjaka sumnjiči da je prethodnih dana, na području Kantride u Rijeci, otuđio novčanik s novcima 66-godišnjeg umirovljenika, čime ga je oštetio za oko 1600 kuna.

Tijekom kriminalističkog istraživanja je dio otuđenog novca pronađen kod osumnjičenika i bit će vraćen vlasniku. Po završetku istraživanja, zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe, 31-godišnji osumnjičenik je prijavljen državnom odvjetništvu, izvijestila je jučer Policijska uprava primorsko-goranska.

Kako je do krađe došlo prije nekoliko dana, za pretpostaviti je da je umirovljenik taman bio podigao mirovinu, što je mladić možda i znao, zbog čega se odlučio na ovaj čin.

Umirovljenik skoro ostalo bez mirovine, novčanik mu ukrao 31-godišnjak
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap