Umirovljenik potrčao da spasi golu ženu na plaži, ali bilo je to nešto drugo!

Jasmina Grgurić Zanze
21. veljače 2022.
Novosti
A- A+

Umirovljenik je tražio naplavine koje je na plažu izbacila oluja, no ugledao je golo žensko tijelo kako bespomoćno leži među komadima drva. Potrčao je u spas, ali kada se približio, vidio je da se radi o nečem sasvim drugom.

Ilustracija: Pixabay

Umirovljeni 67-godišnji fotograf Chris Ford šetao je u potrazi za naplavinama nakon oluje plažom Chesil u Dorsteu, jednom od najvećih britanskih plaža. Iznenada, među naplavinama je s udaljenosti ugledao bespomoćno golo žensko tijelo. Potrčao je u pomoć da bi, tek kada se približio, shvatio da nije u pitanju žena, nego – sex lutka bez glave.

Umirovljeni fotograf kazao je kako ga je oduvijek bilo strah da će prilikom svojih potraga za naplavinama naići na mrtvo tijelo, ali da mu je laknulo kada je shvatio da je riječ o lutki za seks.

Odmah je pozvao svoju partnericu da dođe fotografirati ovaj šokantan prizor. Fotografije i priču objavio je The Mirror.

– Bila je kao ljudska figura, ali previše čista i lijepa i nije imala glavu. Čim sam joj se približio, vidio sam da je lutka za seks – ispričao je Chris iz Portlanda.

Fotograf je počeo razmišljati o tome od kuda je lutka mogla doploviti. Možda je ispala s nekog trgovačkog broda jer je riječ o dosta prometnom pravcu, a možda je pripadala nekom ribaru.

Nakon početnog šoka jer je mislio da je riječ o mrtvoj ženi, čitava stvar mu je sada smiješna. Nailazio je, kaže, na mrtve krave, dijelove dupina, tuljane, ali nikada na ovako nešto. Lutka je ostavljena tamo gdje je nađena, a područje je kasnije očišćeno.

Umirovljenik potrčao da spasi golu ženu na plaži, ali bilo je to nešto drugo!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap