Umirovljenik podijelio trik za brzo zaspati: ‘Otkrio sam ga kada sam gledao mačke i pse’

Matej Markovinović
5. kolovoza 2022.
Novosti
A- A+

Britanski umirovljenik Brian Smith, inače popularni kreator na TikToku, odlučio je otkriti svojim gledateljima trik koji mu pomaže da brzo zaspi. Za razvijanje ovog trika, pomoglo mu je promatranje mačaka i pasa, koji se samo “ugase” nakon što zatvore oči.

Foto: Unsplash

Ponekad, koliko god bili umorni, jednostavno ne možemo zaspati. Rashlađivanje sobe ne funkcionira, kao ni čaša mlijeka prije spavanja, ponekad se teško umiriti i utonuti u san.

Toga je svjestan i Brian Smith, umirovljenik iz Londona, koji je svojim pratiteljima na TikToku otkrio trik kojeg koristi kako bi brzo zaspao.

“Otkrio sam ga kada sam gledao mačke i pse. Oni legnu, zatvore oči i nakon minutu ili dvije zaspu. Ja mislim da oni uopće ne misle, a mi mislimo”, započinje Smith.

@brian..smith Get off to sleep #sleep ♬ Aesthetic – Tollan Kim

Nakon toga, umirovljenik je primijetio da kada legne spavati, da uvijek o nečemu razmišlja i to ga omete u naumu da zaspi. Iz tog je razloga odlučio da vježba prekidanje svojih misli, što mu je kasnije uveliko pomoglo u tome da s lakoćom utone u san.

“Ako se uhvatite da mislite, recite si ‘ništa’ i prestanite misliti. Nastavite to raditi, jer će vam se mozak ponovno htjeti ‘uključiti’. Nakon toga, odmah ćete zaspati”, objasnio je Smith.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap