Umirovljenik ostao bez električnog skateboarda i romobila

Jasmina Grgurić
6. veljače 2021.
Novosti
A- A+

Moderni umirovljenik na Krku kao prijevozno sredstvo koristi električni skateboard i romobil. No, bez “vozila za mlade” ostao je nakon što ih je netko ovih dana ukrao iz stambene zgrade. Ako ima sreće, policija će pronaći kradljivca i vratiti mu ukradeno ili će morati kupiti nove.

Ilustracija: Pixabay

Iako ima 71 godinu, umirovljenik na Krku vozi se električnim skateboardom i romobilom, prijevoznim sredstvima izrazito popularnima među mladima. No, sada je ostao i bez jednog i bez drugog pa će morati pješice. Naime, vozila su nestala iz njegove stambene zgrade prije nekoliko dana pa je slučaj prijavio policiji.

“Policijskoj postaji Krk je 71-godišnjak prijavio da je okraden te da mu je krađom nanesena šteta od oko 12.000 kuna. Prema njegovoj prijavi, za sada nepoznati kradljivac mu je tijekom 2. veljače iz stambene zgrade u Krku ukrao električni romobil i električni skateboard. U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja i nestalih predmeta” – izvijestila je u četvrtak Policijska uprava Primorsko-goranska.

Umirovljenik ostao bez električnog skateboarda i romobila
Share via
Copy link
Powered by Social Snap