Umirovljenik objasnio zašto voli slanje pisama za specijalne prigode: ‘To je tradicionalni način’

Matej Markovinović
16. siječnja 2023.
Novosti
A- A+

Britanski umirovljenik i popularni kreator kratkih videozapisa na TikToku, Brian Smith, dobio je pozivnicu za vjenčanje na koju se može odgovoriti putem e-maila ili SMS poruke. No, budući da je riječ o specijalnoj prigodi, odlučio je odgovoriti pismom, jer – cijeni tradiciju.

Foto: Unsplash

Iako se danas više-manje sve obavlja putem pametnih telefona, pa tako i odgovaranje na pozivnice za vjenčanja, postoje oni koji cijene tradicionalni “papir i olovku”. Jedan od njih je i britanski umirovljenik, Brian Smith, koji je dobio poziv na vjenčanje na koji se može odgovoriti putem e-maila ili SMS-om.

Umirovljenik je pomalo ostao zatečen te je svojim brojnim gledateljima na TikToku otkrio da će odgovoriti na staromodan način, odnosno – pismom. Smith, naime, tvrdi da kad na pismu piše adresa, pečat te kada prođe kroz poštu, da će primatelju biti puno ljepše primiti takav način odgovora.

@brian..smith

A wedding invitation #letter #post #traditional #undertimeslopper #CartoonMe

♬ Stagecoach – The Hollywood Film Orchestra

“Tako smo nekada uvijek radili. To je tradicionalni način obavljanja stvari, ali mislim da je poprilično dobar”, objasnio je Smith svojim gledateljima na TikToku i upitao ih je što oni misle.

Većina ih se složila s mišljenjem umirovljenika, ali su mnogi istaknuli kako je u tom slučaju ipak lakše da se odgovor obavi putem e-maila, prvenstveno zbog lakše organizacije.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap