Umirovljenik napao domara škole, razlog više nego bizaran

Jasmina Grgurić
21. siječnja 2021.
Novosti
A- A+

Da su stariji građani očito sve tanji sa živcima uslijed dugoročne pandemije, pokazuje sve veći broj neobičnih incidenata koje bilježi policija. Tako je jedan umirovljenik verbalno, ali i fizički, nasrnuo na domara škole prilikom dostave gableca.

Ilustracija: Pixabay

Umirovljenica ukrala novčanik, umirovljenik skrivio četiri prometne nesreće u 15 minuta, stariji kupac ukrao brusilicu pa u bijegu automobilom zaštitaru prešao preko noge… Ovakvim svakodnevnim bizarnim vijestima posljednjih dana pridružuje se još jedna.

automobil nesreca
Umirovljenik (71) iz Virovitice napravio četiri identična sudara u samo 15 minuta

Na bjelovarskom području prekjučer oko 10 sati u Bulincu dogodio se novi incident. Naime, 72-godišnjak je, revoltiran načinom na koji je 54-godišnji domar škole parkirao službeno vozilo prilikom dostave gableca u školu, ušao u školu gdje je počeo vikati i galamiti na domara.

Nakon što je domar izašao iz zgrade škole nastavio je na njega vikati vrijeđajući ga pogrdnim riječima. Potom ga je čak i tjelesno napao pokušavajući ga udariti šakom u glavu u čemu, međutim, nije uspio.

Protiv 72-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izvijestila je u srijedu Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

Umirovljenik napao domara škole, razlog više nego bizaran
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap