Umirovljenik (71) iz Virovitice napravio četiri identična sudara u samo 15 minuta

Josip Mihaljević
19. siječnja 2021.
Novosti
A- A+

Virovitička policija izvijestila je o nevjerojatnim prometnim vratolomijama 71-godišnjeg umirovljenika koji se u samo 15 minuta uspio sudariti s četiri različita automobila.

automobil nesreca

Ilustracija: Unsplash

PU virovitičko-podravska izvijestila je o bizarnom nizu prometnih prijestupa 71-godišnjeg vozača koji se u manje od 15 minuta uspio sudariti s četiri različita automobila.

Prvi sudar:

Oko 17,05 sati, 71-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka gradom Virovitica, odnosno kolnikom Bečke ulice, gdje je dolaskom ispred kbr. 8 prednjom lijevom stranom automobila prešao na suprotnu kolničku traku kada je u tom trenutku naišlo vozilo virovitičkih registarskih oznaka kojim je upravljao 23-godišnji vozač, te je tom prilikom u izbjegavanju sudara došlo do oštećenja i kontakta oba vozila.

Drugi sudar:

Nakon prometne nesreće 71-godišnji vozač nije se zaustavio, već je nastavio daljnju vožnju ulicom Ote Horvata. Tamo je oko 17,15 sati prednjom lijevom stranom vozila ponovno prešao na suprotni kolnički trak, kada je u istom trenutku iz suprotnog smjera naišlo vozilo virovitičkih registarskih oznaka kojim se kretala 23-godišnja vozačica, te je tom prilikom došlo do udara prednje lijeve bočne strane oba vozila.

Treći sudar:

Nakon prometne nesreće 71-godišnji vozač je ponovno napustio mjesto prometne nesreće,  te se udaljio u pravcu naselja Milanovac, gdje je u ul. 30 Svibnja ispred kbr. 31, ne krećući se sredinom obilježene trake, ponovno prednjom lijevom stranom vozila prešao na suprotni kolnički trak namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera, kada je u istom trenutku naišlo vozilo virovitičkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnji vozač, te je tom prilikom oko 17,20 sati došlo do udara prednjih lijevih bočnih strana oba vozila.

Četvrti sudar:

Nakon prometne nesreće 71-godišnji vozač se sa svojim vozilom nastavio nekontrolirano kretati u istom smjeru gdje je ispred kbr. 56, prednjim lijevim dijelom vozila udario u prednju lijevu stranu vozila virovitičkih registarskih oznaka, kojim je smjerom jug-sjever upravljala 35-godišnja vozačica.

Po dolasku policijske ophodnje, 71-godišnjak je alkotestiran, ali nije imao reakciju na alkohol. U Općoj bolnici Virovitica izvađena mu je krv radi analize na konzumaciju lijekova i opojnih droga. U prometnoj nesreći 29-godišnja putnica zadobila je tjelesne ozljede, baš kao i 71-godišnji vozač koji je zadržan na liječenju.

Ukupna materijalna šteta veća je od 20 tisuća kuna, izvijestila je PU virovitičko-podravska.

Umirovljenik (71) iz Virovitice napravio četiri identična sudara u samo 15 minuta
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap