Umirovljenik Antun prosidbom ušao u novu godinu, Katica mu rekla ‘da’

Jasmina Grgurić Zanze
5. siječnja 2019.
Novosti
A- A+

Prošli su već svašta u svojim životima, a onda su prije deset godina upoznali jedno drugo, od kada su u vezi. Nakon dugo čekanja stigli su im i papiri za razvode pa se 67-godišnji Antun napokon odlučio zaprositi svoju Katicu.

Prosidba Antun i Katica | foto: icv.hr

Za ljubav nikada nije kasno. Dokazale su to već brojne priče, a jedna od njih koja se dogodila na Silvestrovo u Orahovici uistinu je posebna. Na dočeku Nove godine u tamošnjem hotelu “Dukat” svoju izabranicu Katicu nekoliko minuta prije ponoći odvažio se zaprositi  67-godišnji Antun Mihaljević iz Donje Motičine.

Bend Treća smjena koji je zabavljao goste zaustavio je slavlje i proscu predao mikrofon. Mihaljević je ispričao svoju životnu priču, ali i kako su se upoznali te potom kleknuo na jedno koljeno i pred kumovima zaprosio Katicu koja nije dvojila.

dida
[VIDEO] Stranci simpatičnog djeda zamolili da snimi trenutak zaruka, nije baš prošlo po planu

“Svašta smo prošli u svojim životima, a kada smo se upoznali shvatili smo da je to, to. Iako smo već deset godina u vezi, dugo smo čekali da dobijemo papire za razvode i to se u 2018. konačno dogodilo i eto, odlučio sam da svoju sretnu vezu okrunimo brakom. Katarina je pristala i ja sam presretan” – rekao je pučki pjesnik i zabavljač Antun Mihaljević za Informativni centar Virovitica

Zaručnica Katica bila je iznenađena jer nije očekivala ovako nešto, ali sretna. Njezin pristanak razveselio je sve okupljene. Uslijedio je valcer za mladence, a radost nije skrivao ni vlasnik hotela.

Više o temi brak pročitajte ovdje.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap