Umirovljenik (88) kaže da 70 godina nije posjetio doktora, pripisao to jednostavnom životu

Josip Mihaljević
11. listopada 2020.
Novosti
A- A+

Pojedini ljudi stvarno rijetko razbolijevaju, a ima i onih koji uhvate svaku moguću virozu. U prvoj skupini je i jedan vitalni 88-godišnji Britanac koji je zadnji put posjetio liječnika prije 70 godina.

bernard umirovljenik

Foto: Youtube screenshot

“Je li ovo najzdraviji umirovljenik u državi?”, pisalo je u programu jutarnje emisije This Morning kada je gostovao vitalni 88-godišnjak Bernard, piše metro.co.uk.

Umirovljenik je gostovao u britanskoj jutarnjoj talk-show emisiji kako bi pričao – o svom zdravlju. Skroman je pa kaže da ga možda samo prati sreća.

“Jako sam sretan, ali uvijek sam bio aktivan i svuda idem pješice. Imam vrt od  70-ak metara koji me drži zaposlenim, ali zapravo, stvarno imam puno sreće.

Liječniku nisam bio od 1950. godine, prije toga možda jednom u srednjoj školi, a nakon toga nisam imao niti dana bolovanja”, pohvalio se Bernard.

Bernard je skupio čak 46 godina staža u jednoj pivovari, ali osobno nikada ne pije pivo, niti puši cigarete.

Ima i inovativne načine tjelovježbe, pored toga što se brine o svom vrtu:

“Tijekom 1973. sam se sprijateljio s čovjekom koji je održavao moju lokalnu crkvu i čuo sam da će jedan radnik koji navija zvonik u mirovinu pa sam ja počeo to raditi. Radim to već 44 godine.

Nije vam to šala, imate kamene stube i onda još na željezne ljestve da bi došli tamo gdje se navija sat”, kazao je simpatični umirovljenik.

 

Umirovljenik (88) kaže da 70 godina nije posjetio doktora, pripisao to jednostavnom životu
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap