Umirovljenik (80) godinama zlostavljao suprugu (76): Uhitili su ga

Matej Markovinović
23. srpnja 2023.
Novosti
A- A+

80-godišnji umirovljenik uhićen je u Varaždinu zbog sumnje da je počinio kaznena djela nasilja u obitelji. Prema navodima DORH-a, sumnja se da je godinama zlostavljao svoju 76-godišnju suprugu, kako verbalno, tako i fizički.

Ilustracija: Pixabay

Nakon što je godinama zlostavljao svoju 76-godišnju suprugu, 80-godišnji je umirovljenik uhićen u Varaždinu zbog sumnje da je počinio kaznena djela nasilja u obitelji. Nakon što ga jje ispitao DORH, određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i mogućeg utjecaja na svjedoke.

Naime, prema navodima DORH-a, postoji osnovana sumnja na to da je osumnjičeni 80-godišnjak od svibnja 2015. godine učestalo i bezrazloga vrijeđao svoju 76-godišnju suprugu te fizički nasrtao na nju. Cijela je situacija kulminirala kada joj je 14. srpnja ove godine ozbiljno zaprijetio.

Kako prenosi Index, DORH je predložio da se protiv osumnjičenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u postupku, opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenih djela kojima prijeti. Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog i odredila osumnjičeniku istražni zatvor.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap