Umirovljenik (72) automobilom usmrtio motociklista

Jasmina Grgurić
25. srpnja 2021.
Novosti
A- A+

S vrućinama i pojačanim gužvama zaredale su se prometne nesreće, a među akterima je i sve više starijih vozača. Nažalost, posljednja u nizu završila je kobnim ishodom za 60-godišnjeg motociklista na kojega je autom naletio neoprezni 72-godišnji vozač.

Fotografija: PU vukovarsko-srijemska

Nesretni motociklist preminuo je u teškoj prometnoj nesreći nakon što mu je neoprezni 72-godišnji vozač automobila oduzeo prednost. Prometna nesreća dogodila se na vukovarskom području u ponedjeljak u 8,50 sati u Trpinji, u ulici Jovana Perajlića.

Umirovljenica nije vidjela znak Stop pa izazvala prometnu s umirovljenikom

Naime, 72-godišnjak iz Trpinje uključivao se autom s travnate površine u promet, a pritom nije propustio vozila koja se kreću kolnikom. Na putu mu se nažalost našao i 60-godišnji motociklist iz Bobote koji je imao prednost prolaska. No, nije uspio izbjeći auto koji mu je oduzeo prednost te je došlo do sudara. Vozač motocikla zbog siline udara pao je na kolnik.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska izvijestila je jučer o napravljenom policijskom očevidu.

Na mjesto nesreće brzo je stigla hitna medicinska pomoć iz Vukovara te je motociklist prevezen u Nacionalnu memorijalnu bolnicu u Vukovaru, gdje je nažalost uslijed zadobivenih ozljeda preminuo.

Policija je provela kriminalističko istraživanje nad 72-godišnjakom iz Trpinje te će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.

Umirovljenik (72) automobilom usmrtio motociklista
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap